-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 28-01-2008, 20:46
jakas lawka kolo lasu
butelek bylo tyle porozbijanych dookola, nie moglam sie powstrzymac :lol: -
Ninka Jones > 29-01-2008, 16:30
flog. -
WAMPIREK > 29-01-2008, 17:30
Artist !!!
Ja tez dziekuje :* -
Ninka Jones > 31-01-2008, 20:12
ahhhhhhhhhhh chce mi sie spiewac!
zdalam wewnetrzny test na prawko, co oznacza ze w poniedzialek odbieram dokumenty i jade sie zapisac na egzamin :lol:
nie wierzylam ze poprawie, bo przed wyjsciem robilam z godzine te glupie testy na kompie i robilam minimum po 4 bledy :? ale pech mnie nie opuscil i nie jestem taka beznadziejna
bardzo was przepraszam, ze sie tak malo odzywam, odpoczniecie troche ode mnie. staram sie czytac wszystko, ale nie zawsze mam czas. generalnie, wzielam sie w garsc i siedze w ksiazkach. uwierzycie?
ale mam radoche teraz, Kate trzeba uruchomic, sama jestem to jeszcze moge troche pozdzierac gardlo :mrgreen: -
Vorissa > 31-01-2008, 20:41
Nina, powiem Ci że jak szłam na egzamin to z my?l?, że oblam teorie, bo jak dzień wcze?niej robiłam to połowę zadań miałam źle ;/ a teorie zdałam bezbłędnie 8O
ja też ostatnio w ksi?żkach siedzę, dziwne... mam co tydzień zaliczenia i nie mam wyj?cia... -
idril > 31-01-2008, 20:49
a ja mam ostatnie dni feri i co robie?!
siedze w ksiazkach. dzisiaj byl trzy godzinny maratonik matmy. bosko.
a Kate jest dobra na wszystko. tez teraz u mnie leci -
WAMPIREK > 31-01-2008, 23:21
Nowa matura nie polega na kuciu na blachę regułek...chodzi o logiczne my?lenie tak naprawdę !
I serio...trzeba się postarać żeby jej nie zdać !Tak wiec don't worry -
Vorissa > 31-01-2008, 23:47
WAMPIRKU, jednak matematyka to nie logiczne my?lenie i nieprzykładanie się w ci?gu roku szkolnego i też nie kucie, ale po prostu robienie tych zadań, bo sama z siebie na maturze nie wymy?lę rozwi?zania skoro nigdy bym nie miała z czym? takim do czynienia... -
WAMPIREK > 01-02-2008, 7:05
No tu sie z Toba zgodze...u mnie 90% klasy zdawalo mature z matmy!
Ale matematyka to tymbardziej lodiczne myslenie...ale dokladnie lepsze rezultaty daje porobienie zadan
Ale Ty pewnie zdolna jestes wiec czym sie przejmowac -
Vorissa > 01-02-2008, 16:58
o ja, ale wtopa, jasne że logiczne my?lenie jest tu potrzebne, miałam co innego na my?li i źle przez to napisałam xD
ja zdolna kiedy? byłam, teraz jestem leniwa tylko...