• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

nikka > 31-03-2005, 22:46

buhaha......ktos jeszcze ma cos do dodania?

Jak tak dalej pojdzie to Emm zrezygnuje z dentysty......a moze juz zrezygnowala

Pati > 31-03-2005, 22:47

Emm no kawalki zeba u mnie lataly.....po tym dlubaniu, serio, a on sie tylko smial jak widzial moja mine, znaczy moje wystraszone oczy ale atmosfere zrobil swietna, muzyke puscil taka ze mi sie tanczyc chcialo chyab widzial ze gotowa ejstem uciec ale spoko nic nie czulam, znaczy nie bolalo w trakcie, dobtrze znieczulil

bedzie oki i smacznego zycze, ja tez bym takie zamowienie zlozyla...

oliwka911gt > 31-03-2005, 23:18

aga skoro ja przezylam usuniecie migdalow to nie jest zle!! jest dobrze :wink: na widok igly ja juz mdleje ...

ja niejadlam 3 tyg, bylam na kleiku ryzowym i zupkach w sloiczkach dla dzieci. da sie przezyc :wink:

aniczka > 01-04-2005, 11:47

Emm nie martw sie bedzie ok. Jak sie boisz dentysty to przyjezdzaj do mojego, z fachowa sprawnoscia wyrwal mi wszystkie osemeczki. Dwie wyrywane z nacieciem i dwie wyrywane jak juz wyrosly. Siedzialam tam moze z 10 min, plus 10 min na znieczulenie.(oczywiscie nei wszystkie naraz) I nic sie nie czuje, tylko to dziwne uczucie ze glowe wbijaja Ci do oparcia fotela, bleeeee. No i oczywiscie najgorszy moment gdy przestaje dzialac znieczulenie. Kobieto dasz rade, zdecydowalas sie na rok wyjechac z POlski do obcych ludzi, to i dasz sobie rade z jakims dentysta!!

Emm > 01-04-2005, 12:24

moja babeczka tez podobno ladnie robi, ale co z tego, skoro i tak sie boje?

Wezme jednak miejscowe, trudno.Najwyzej zdechne z bolu.

No ja juz zapowiedzialam, ze ma wypisywac recepte na najsilniejsze prochy przeciwbolowe.Zaraz wcinam chinszczyzne, wieczorem robie potrawke z kurczaka, a jutro ugotuje zurek.A w niedziele hmmm, moze skrzydelka pieczone pikantne?

Taki mnie smutek dzis dopadl.

Emm > 01-04-2005, 17:30

ludziska, powiedzcie szybko, bo nie moge sie dodzwonic do krajowego rejestru karnego-jakie dokumenty sa potrzebne do wydania zaswiadczenia o niekaralnosci?Dowod osobisty i cos jeszcze?Bo skoro nie moge sie dodzwonic to chyba w poniedzialek rano tam pojade a nie chce sie wracac z powodu braku czegos tam..

Caroline > 01-04-2005, 18:03

Emm o ile dobrze pamietam to tylko dowód osobisty no i na miejscu wypełniałam ich formularz. Czekałam tydzień (ale to pewnie może być różnie zależy od s?du), 50 zeta....

aniczka > 01-04-2005, 18:03

idziesz i zabierasz karteczke tzn ich formularz. Wypelniasz zanosisz, przy odbiorze musisz miec dowod osobisty i nic wiecej. Czyli powoli mowisz zbierasz wszystkie dokumenty. Milej zabawy, ja juz najszescie mam to za soba. Teraz tylko wizyta w ambasadzie i pakowanko.

Emm > 01-04-2005, 19:39

nic mi nie mow...wlasnie wymeczylam list do host family.takich bzdetow nigdy nie pisalam wczesniej.Az sie smialam w glos jak potem czytalam.Ale kity wciska sie tej rodzinie!

Zaraz jeszcze szybko pare zdan referencji.

A wlasnie sie dowiedzialam, ze kolezanka z roboty, z ktorej synkiem mialam sobie robic zdjecia w poniedzialek zapomniala o tym, bo drugiej kolezance cos tam mowila, ze w poniedzialek ma pierwsze zajecia z pilates!Kurwaaaaaaaa.A ja chcialam papiery oddac w piatek, zanim mi morde rozpruja!

Zaraz dzwonie do niej sie zapytac , co sie dzieje, a jesli idzie na pilates, to koluje sobie inne dziecko na poniedzialek, a jeszcze lepiej na niedziele!

Gość > 01-04-2005, 20:01

jesli chodzi o kity wciskane rodzinie - to dziala w obie strony. Jakie kity wciskaja rodziny operkom, zeby ktos do nich przyjechal... No i potem trzeba wiac... :evil:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia