-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
kasik > 10-04-2005, 16:37
Ja nie lubie glanow, nigdy mi nie pasowaly i nigdy ich nie mialam. Kwestia gustuNatomiast sportowe buciki to cos co lubie najbardziej :lol: i nosze przez okragly rok Szkoda, ze obecnie mam tylko 4 pary, moglabym miec co najmniej 10 :wink: Od czterech lat nie mialam zimowych butow :!: I tak bym w nich nie chodzila. Nie licze moich bialych kozaczkow na spooorym obcasie, bo sa raczej nie na co dzien. Zabialabym sie w nich biegajac po sniegu i lodzie za pociagami i autobusami i do samochodu tez odpadaja ze wzgledu na czubeczek :wink: i szpileczke :wink: Tylko jak jest na prawde goraco to lubie zakladac jakies fajne letnie buciki 8) -
martamaua > 11-04-2005, 11:12
Ja kocham wszystkie romantyczne buciki na szpileczkach.MniamSandalki,kozaczki,no w kazdej postaci.Japoneczki oczywiscie i ostatnio zakochalam sie w balerinkach -
Ally > 12-04-2005, 2:02
O mi też podobaj? się balerinki. Tylko u mnie w mie?cie nie ma takich jakich chziałabym się pokazać. Chyba będzie trzeba wyruszyć do Wawy w poszukiwaniu butów. -
martamaua > 12-04-2005, 9:44
Ja w Toruniu kiedys bylam to mi sie buty podobaly.Szczecin caly moge obejsc i nie znajde nic a jak juz to za 1000zlPodziekuje...jeszcze nie teraz hehe -
kasik > 12-04-2005, 12:47
Ally od nas to prawie po wszystko wyprawa do stolicy :lol: Ale ze w Wawie jestem prawie codziennie to nie jest tak zle :wink: -
MONIKA > 12-04-2005, 14:07
Pochodzilam po PL sklepach i musze powiedziec, ze nie ma co porwnywac, juz same ceny. :?
Tam marynarke Lauren'a za 100$ kupilam, tu jakies tandety sa 150 zlotych. 8O
Jedno mi pasi, spodnie, bo amerykanskie mi na dupala nie pasuja.
I glany, ktorych jeszcze nie szukalam, ale poszukam.
Ide na zakupy. :twisted:
PS. I dziwne rzeczy w PL robia furore, np moja stare buty, te "futrzaki", tzw "uggi".
Tylko moja mama stwierdzila, ze to jakies rosyjskie welonki. :lol:
reszta sie zachwyca. :wink: -
oliwka911gt > 12-04-2005, 15:09
monika orientujesz sie moze w jakiej cenie w stanach sa dzinsy z d&g, versace i armaniego?? MEGA WAZNE!!! -
martamaua > 12-04-2005, 16:56
No wlasnie ceny rzeczy od projektantow tez mnie interesuja,bo na stronkach sa kosmiczne.... -
oliwka911gt > 24-04-2005, 16:29
wlasnie tak sobie przegladam stronki na allegro i weszlam w dział odzież&bizuteria ... doznalam szoku, jak ludzie zarabiaja 8O :!: blizki w victoria's secret sa do 30$ te za 30 to sa juz mega wypasione, na allegro sa one od 250zl w zwyz :!: to samo z butami, buty letnie sa w cenie 40 - 60$, a na allegro od 350zl. 8O 8O 8O -
kasik > 24-04-2005, 17:43
Fajnie, nie ma co :mad:
W Polsce nie dosc, ze zarobki mega wysokie to jeszcze ceny jak poldarmo :!:
Ale nie martw sie Oliwka, pojedziemy do Stanow to sobie odbijemy choc troszke polskie realia mam nadzieje