-
-
Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
martamaua > 11-03-2005, 20:01
Powiem ci,ze ja tu duzo jem i wsyztsko i witaminy tez polykam.A badania krwi calkiem niedawno robilam w listopadzie jakos i bylo wszystko ok.Nie mam anemii,pamietam rowno z siorka robilam i ona miala a mi tam czegos innego brakowalo ale to w malutkim stopniu i wsyztsko uregulowalam.Mysle,ze to z jakiegos oslabienia,bo ostatnia afte to nie wiem kiedy mialam,ale daaaaaawno temu.Mi to nie nawraca non stop. -
Caroline > 11-03-2005, 22:03
Wiecie co, jeszcze za czasów podstawówki babka z biologii zalała w słoiku drobiow? w?tróbkę wł?nie coca-col? i po dwóch godzinach zostały tylko jakie? rozpuszczone resztki, syf totalny!
Jak pomy?lę że to tak działa mi w ?rodku to ja dziękuję! -
martamaua > 13-05-2005, 8:38
Host zostawia porozwalane skarpety,gacie i inne ciuchy po calym mieszkaniu.I nie opuszcza klapy od wc. -
Olga Anna > 15-05-2005, 1:05
moje dzieciaki dlubia w nosie kiedy i gdzie popadnie przy obiedzie itp,
host je jak swinia (ale ja to w ogole jestem przewrazliwiona na tym punkcie) :evil: -
MONIKA > 16-05-2005, 1:39
W Piatek jechal host na golfa. Rano wzial prysznic, a gatki jak spuscil z dupy tak na podlodze lezaly do wieczora. Przeciez nie jestem od sprzatania hostowych gaci. -
Caroline > 16-05-2005, 8:35
U mnie dlubanie w nosie u malego to standart tyle ze ja nie znam niderlandzkiego i czasami ciezko jest mi cos dzieciakom wytlumaczyc ale klepie go po lapce i mowie "nie rob" , zaczyna sie pilnowac :-)
Za to na okraglo ciaga nosem, w ogole nie uzywa husteczek, tylko skad ma brac przyklad jak host robi dokladnie to samo.... -
Olga Anna > 16-05-2005, 19:38
ano wlasnie...
a najlepsze jest dlubanie w zebach zaraz po jedzeniu... niektoryz jeszcze jedza inni wydlubuja resztki z zebow..... -
MONIKA > 17-05-2005, 0:12
A jeszcze jak jedza... Niektorzy nie maja nawet pojecia o uzywaniu noza!!! :roll: -
Olga Anna > 17-05-2005, 0:19
Monika daj spokoj...
mi sie czasami jesc odechciewa jak tak popatrze i poslucham jak co poniektorzy jedza..... -
martamaua > 17-05-2005, 19:36
A moja starsza zaczyna jesc kozy.Bleeeeeeeeeeeeeeeeee