• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jedzenie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Jedzenie

• Jedzenie
  • Re: Jedzenie

Johnson > 22-04-2009, 11:41

bosko

aa powiedz mi co np z muzyka ? Plyty sa tanie czy hosci nie maja pretensji jak sie sciagnie z internetu?

agulka > 22-04-2009, 11:45

ogolnie ameyrkanie nie sciagaja nic z internetu - kupuja bo jest tanie dla nich. taka jest wersja oficjalna

ceny cd, dvd to od 14 do 30 $

online wszystko jest tansze

kamildzianka > 22-04-2009, 18:41

Nie polecam sciagania, bo oni tutaj maja jakis tracking system - kazdy komputer jes sprawdzany przez Microsoft, czy nie sciaga pirackiego oprogramowania, itd. Lepiej nie sciagaj, tym bardziej, ze bedzie to komputer hostow. Wlasnie, oplaca sie kupic oryginalna plytke z Targetu.

cailet > 23-04-2009, 1:20

Ja jak tam będę to będę musiała sobie wreszcie założyć konto na iTunes i nawet do sklepu nie będzie trzeba chodzić Wszystko na kompie... jak ja to lubię

bunia_90210 > 23-04-2009, 12:33

ja tam wolę wyjśc do sklepu,dotlenić się,szczególnie kiedy słoneczko ładnie świeci

agulka > 23-04-2009, 15:36

chyba, ze do sklepu bedziesz musiala jechac autem /metrem przez pol miasta, albo poza miasto...to sie raczej nie dotlenisz, a wychlodzisz klimatyzacja

ot usa i te odleglosci...

cailet > 23-04-2009, 15:42

Dotlnienie dotlenieniem, ale ja i tak zazwyczaj słucham tylko jednej, czy dwóch piosenek z płyty, to po co mam całą kupować i jeszcze się bawić w przegrywanie z formatu audio na mp3, żebym mogła na iPodzie słuchać? Na iTunes będę mogła sobie kupić po 1 piosence i od razu na kompie będę miała, albo od razu będę mogła zrzucać sobie na iPoda. Mimo wszystko takie robienie zakupów, przynajmniej jeśli o muzykę chodzi, jest dla mnie dużo wygodniejsze niż tradycyjny sklep. No i wszystko tańsze on-line, nie ma się co oszukiwać.

agulka > 23-04-2009, 15:51

w usa shopping online jest bardzo popularny.

tu w szwjacarii zreszta tez.. moja hostka nawet zakupy spozywcze zamawia online

cailet > 23-04-2009, 15:58

Moja znajoma W UK właśnie przez internet robiła zakupy w Tesco. Zamawiała sobie na stronce i raz w tygodniu wszystko przywozili jej prosto do domku

agulka > 23-04-2009, 16:02

to wygodne jak ktos nie ma czasu, szcegolnie, ze tu sklepy zamykaja o 7pm, wiec jak ktos pracuje to jak ma zakupy zrobic?

nie ma marketow czynnych 24/7 jedynym pocieszeniem jest market na lotnisku czynny do 9pm. sa male sklepiki /kioski czynne dluzej, ale w takich miejscach nie dostanie sie pieczywa, owocow, warzyw itd. takze online to swietne udogodnienie.

w usa natomiast wiele produktow jest o wiele tanszych online. hostce z ohio host zrobil blokade na niektore stronki, bo sie uzaleznila od shoppingu online

ja tam wole chodzic po sklepach, przymierzac, dotykac itd. online kupuje jak jestem zmuszona brakiem czasu itd.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia