-
-
Re: Ile jestescie w stanie zaoszczędzić?
Kami > 17-01-2013, 0:54
a ile dostajesz tygodniowo? 80£ oszczednosci co tydzien to swietnie -
Saiisuke > 17-01-2013, 17:48
Planuję wyjazd do ChRL i tam będę mieć kieszonkowe 2000 rmb (ok.1000zł) miesięcznie. Szczerze mówiąc zastanawiam się czy w ogóle opłaca się oszczędzać. Do tej pory moje wyjazdy były czystko zarobkowe i dużo przywoziłam, ale stawka była wyższa. -
nartowy > 21-01-2013, 11:42
u mnie max 150 zł na miesiąc a to dlatego, że mi coś zawsze brakuje, głównie mogę zaoszczędzić na słodyczach bo kupuje ich za dużo oraz na wyrzucanym jedzeniu np. starej wędlinie. 150 zł jeszcze mi się nie zdarzyło, bo coś sobie dokupiłam ale 130 zł już tak. -
waldekwi > 22-01-2013, 17:21
uuu masakra.. z tym to chyba dużo osób ma problem... niestety.. ja go mam, ale czasami zdołam coś zaoszczędzić... ciężkie są czasy niestety -
ona20 > 23-01-2013, 23:57
[quote name="Kami"]a ile dostajesz tygodniowo? 80£ oszczednosci co tydzien to swietnie[/quote]
To zalezy od tego czy pracuje dodatkowo czy niebo mam dodatkowe pieniadze za sprzatanie i prasoanie I czasem za sprzątanie u sąsiadki..to wtedy te pieniądze wydaje,a moje tygodniówki odkładam:-) -
evvve01 > 22-03-2013, 12:09
Songo - a w ciągu jakiego czasu jesteś w stanie tyle zaoszczędzić ? -
angelaa > 22-03-2013, 13:16
[quote name="evvve01"]Songo - a w ciągu jakiego czasu jesteś w stanie tyle zaoszczędzić ? [/quote]
Songo to spam, już to kasuje -
olivek > 25-03-2013, 23:53
jestem przypadkiem beznadziejnym, nie umiem zapszczedzic ani funta -
Monique > 02-04-2013, 17:42
Ostatnio musiałam płacić za kurs językowy i podróż, więc niewiele zaoszczędziłam. Ale teraz mam w planach: skromne życie i ciułanie. 150 E miesięcznie. Z przymusu zacznę praktykować minimalizm. Ciekawe czy to możliwe na dłuższą metę... -
Magda89 > 05-04-2013, 2:16
NIC!! Nie wiem co robię z pieniędzmi. Tu w Kalifornii drogo jak nie wiem co. Muszę zacząć oszczędzać w końcu, ale ciężko jest. Najwięcej pieniędzy chyba wydaję na paliwo. Gdziekolwiek chce się ruszyć mam kawałek. No i odkąd mam drugą połówkę, jeżdżę jeszcze więcej a zbyt blisko niestety nie mieszka.