-
-
Re: HappyAuPair
au pair_ala > 12-12-2010, 14:53
moim skromnym zdaniem miałabym dużo wątpliwości co do zapoznanej rodziny ze strony internetowej i nie podjełabym ryzyka za jakieś głupie kilkaset zł pojechania to takiej rodziny. (nie mówiąć już o moich rodzicach) Wystarczy poszperać w necie nie koniecznie na tym forum aby dowiedziec się jakie nie raz sytuacje wynikają przez tak "organizowane" wyjazdy. Oczywiście nie zaprzeczam, że dużo dziewczyn wyjechało przez rózne strony i trafiły na prawdę fajnie, ale ja nie zaryzykowałabym. 8) -
alunia183 > 13-12-2010, 22:18
Przede mna jeszcze sporo czasu, bo zamierzam wyjechac w sierpniu, ale trzeba sie rozejrzećD -
au pair_ala > 14-12-2010, 12:22
im więcej czasu masz to tym lepiej :mrgreen: -
maxim > 15-12-2010, 15:03
[quote name="au pair_ala"]im więcej czasu masz to tym lepiej :mrgreen:[/quote]
popieram -
Man > 18-12-2010, 7:02
Witam
Jestem tu nowy ale tez zamierzam wyjechac z programem Au-PairMam pytanie odnosnie ofert dla facetow? Spotkalyscie sie z takimi? Zastanawiam sie nad zlozeniem dokumentow do Happy Au Pair. Kraj mi jest obojetne bo podrozowalem juz sporo po Europie. Latwiej w takich przypadkach o znalezienie chetnej rodziny? Bede wdzieczny za jakies info -
au pair_ala > 18-12-2010, 16:46
Jasnie, że łatwiej lecz jako chłopak to poczekasz droszkę dłużej niż dziewczyny bo rodzin jest mniej, które chciałby chłopaka. Ale jak najbardziej szanse masz i wydaje mi że jak poszukujesz rodzin z różnych krajach to o wiele szybciej znajdziesz rodzinkę:-) tak czy inaczej powodzenia -
zlosnica > 19-12-2010, 17:41
przeszukaj forum, byly juz takie pytania.... -
małgośka_lll > 28-12-2010, 1:08
hejchciałabym wyjechać z tym biurem dopiero na wakacje ale już teraz mam pytanie: kiedy powinnam się do nich zgłosić i zacząć wszystko załatwiać? wiem że do wakacji jeszcze duuuużo czasu ale wole wiedzieć wcześniej żeby nie przegapić odpowiedniego momentu... -
@si@ > 28-12-2010, 1:18
Witam,
Ja też planuję wyjechać z tym biurem na wakacje. Właśnie odwiedziłam ich stronę. Rekrutacja na wakacje już się rozpoczęła. Pewnie czas zacząć zbierać kasę i kompletować dokumenty -
małgośka_lll > 28-12-2010, 12:50
właśnie też widziałam ta informację...ale stwierdziłam że to za wcześnie żeby zaczynać działać... no ale nie wiem... może ktoś ma doświadczenie jesli chodzi o wakacyjne wyjazdy z biurem?? i może powiedziec kiedy powinniśmy się zabrać za przygotowania?