• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

HappyAuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• HappyAuPair

• HappyAuPair
  • Re: HappyAuPair

au pair_ala > 12-12-2010, 14:53

moim skromnym zdaniem miałabym dużo wątpliwości co do zapoznanej rodziny ze strony internetowej i nie podjełabym ryzyka za jakieś głupie kilkaset zł pojechania to takiej rodziny. (nie mówiąć już o moich rodzicach) Wystarczy poszperać w necie nie koniecznie na tym forum aby dowiedziec się jakie nie raz sytuacje wynikają przez tak "organizowane" wyjazdy. Oczywiście nie zaprzeczam, że dużo dziewczyn wyjechało przez rózne strony i trafiły na prawdę fajnie, ale ja nie zaryzykowałabym. 8)

alunia183 > 13-12-2010, 22:18

Przede mna jeszcze sporo czasu, bo zamierzam wyjechac w sierpniu, ale trzeba sie rozejrzeć D

au pair_ala > 14-12-2010, 12:22

im więcej czasu masz to tym lepiej :mrgreen:

maxim > 15-12-2010, 15:03

[quote name="au pair_ala"]im więcej czasu masz to tym lepiej :mrgreen:[/quote]

popieram

Man > 18-12-2010, 7:02

Witam

Jestem tu nowy ale tez zamierzam wyjechac z programem Au-Pair Mam pytanie odnosnie ofert dla facetow? Spotkalyscie sie z takimi? Zastanawiam sie nad zlozeniem dokumentow do Happy Au Pair. Kraj mi jest obojetne bo podrozowalem juz sporo po Europie. Latwiej w takich przypadkach o znalezienie chetnej rodziny? Bede wdzieczny za jakies info

au pair_ala > 18-12-2010, 16:46

Jasnie, że łatwiej lecz jako chłopak to poczekasz droszkę dłużej niż dziewczyny bo rodzin jest mniej, które chciałby chłopaka. Ale jak najbardziej szanse masz i wydaje mi że jak poszukujesz rodzin z różnych krajach to o wiele szybciej znajdziesz rodzinkę:-) tak czy inaczej powodzenia

zlosnica > 19-12-2010, 17:41

przeszukaj forum, byly juz takie pytania....

małgośka_lll > 28-12-2010, 1:08

hej chciałabym wyjechać z tym biurem dopiero na wakacje ale już teraz mam pytanie: kiedy powinnam się do nich zgłosić i zacząć wszystko załatwiać? wiem że do wakacji jeszcze duuuużo czasu ale wole wiedzieć wcześniej żeby nie przegapić odpowiedniego momentu...

@si@ > 28-12-2010, 1:18

Witam,

Ja też planuję wyjechać z tym biurem na wakacje. Właśnie odwiedziłam ich stronę. Rekrutacja na wakacje już się rozpoczęła. Pewnie czas zacząć zbierać kasę i kompletować dokumenty

małgośka_lll > 28-12-2010, 12:50

właśnie też widziałam ta informację...ale stwierdziłam że to za wcześnie żeby zaczynać działać... no ale nie wiem... może ktoś ma doświadczenie jesli chodzi o wakacyjne wyjazdy z biurem?? i może powiedziec kiedy powinniśmy się zabrać za przygotowania?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia