-
-
Re: Au Pair in America
carly15 > 15-04-2013, 11:49
Dziewczyny czy musimy jechac do Apia na interview czy moze sie ono odbyc telefonicznie albo przez skype? bo mam strasznie daleko i nie oplaca mi sie jechać ;/ ale chyba jednak bede musiala. -
madz > 15-04-2013, 12:04
z tego co rozmawiałam wczoraj z dziewczynami to trzeba jechać, ale wiem że są w Polsce konsultanci, więc może się okaże, że masz jakiegoś bliżej. A myślę, że i tak najbardziej wiarygodną odpowiedź dostaniesz jak zadzwonisz do APiA, może coś wymyślą by obie strony były zadowolone :) -
carly15 > 15-04-2013, 13:05
Bo ja mieszkam na podkarpaciu, najblizej mam do rzeszowa niecałe 2 godzinki, a konsultantke mam z krakowa gdzie mam ponad 4 godziny samochodem w jedną stronę ;/ więc pewnie bede dzwonić może coś się uda, mogłabym do nich przyjechac jak juz po wize bede jechać bo teraz to kurcze nie dość ze koszty to jeszcze tak daleko ;/ -
madz > 15-04-2013, 13:18
myślę że to wtedy już za późno będzie :P Im chyba nie chodzi o zobaczenie kandydata tylko o rozmowę z nim na żywo podczas rozmowy wstępnej. Ale mówię Ci dzwoń do nich może coś wymyślą. -
margo > 16-04-2013, 20:04
Ja też jestem w APiAczekam własnie aż mi room otworzą -
Majena > 18-04-2013, 0:53
Co do spotkania moja konsultantka przyjechała do mnie, bo stwierdziła że to jej obowiązek i nigdzie daleko nie musiałam się tłuc. -
carly15 > 18-04-2013, 11:08
[quote name="Majena"]Co do spotkania moja konsultantka przyjechała do mnie, bo stwierdziła że to jej obowiązek i nigdzie daleko nie musiałam się tłuc.[/quote]
O kurcze to niezle. A skąd jesteś? -
Majena > 18-04-2013, 18:34
Jestem z okolic Częstochowy i tam byłam na spotkaniu. Moja konsultantka wcześniej przebywała na Słowacji, gdzie mnie zapraszała. -
martu$$ka > 20-04-2013, 12:17
hej dziewczyny,
od dłuższego czasu poważnie myślę o wyjeździe jako Au Pair, z firmą Au Pair in America. Jeśli, któraś z Was miała jakieś niemiłe sytuacje z tą firmą, to prosiłabym o mail: <a href="mailto:marta_aupair@yahoo.com.tzn">marta_aupair@yahoo.com.tzn</a>. jeśli wszystko było ok, to też chętnie poznam Wasze historiebędę wdzięczna, pozdrawiam, pa -
Jarzebinka > 20-04-2013, 15:40
U mnie było wszystko super, tylko konsultantka z Wrocławia nie wiedziała wielu rzeczy i ciągle mówiła, że musi zadzwonić do Warszawy i zapytać....