• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Wyjazd do UK bez agencji?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Wyjazd do UK bez agencji?

• Wyjazd do UK bez agencji?
  • Re: Wyjazd do UK bez agencji?

dodzia162 > 10-05-2011, 18:56

A ja znalazlam swoja rodzinke wlasnie przez aupairworld i jak narazie nie narzekam! To moj pierwszy wyjazd i 1 tydzien! Nie mam duzo obowiazkow,dzieci lat 10 , 12 z tym ze mieszkam w spokojnym miasteczku niedaleko ManchesteruHosci mi wszystko tlumacza itd itp, zobaczymy jak bedzie dalej ! A jezeli chodzi o kase to mysle ze w zaleznosci ile kto ma obowiazkow ' a nie kto na ile sobie zasluzyl' mi moje 60$ wystarczy, wazne ze naucze sie angielskiego . Pozdrawiam

sylwiaQ > 13-05-2011, 14:31

Ja dałam ogłoszenie na poloniusz.pl, po paru dniach odezwała się do mnie rodzina z Londynu,

Polska rodzina ale mi to nie przeszkadza, są baaardzo mili, tym bardziej że Hostka była też aupair,

trafiła na złą rodzinkę, więc troszkę ją życie nauczyło, jednak mam pytanie czy 80 funtów za 50godzin to mało?

Mi ogólnie to jakoś nie robi problemu bo też dużo urlopu mam mieć... jak myślicie??

WhiteDove > 13-05-2011, 15:26

To jest bardzo mało... Ja mam 85 za max 35 godzin w tygodniu a uropu tez mialam duzo jakies 4 tygodnie platnego (gwiazdka+ wielkanoc). Poszukaj może czegoś jeszcze...

sylwiaQ > 13-05-2011, 18:04

Ja mam 7 tygodni płatnego, poza tym oferta dla mnie jest ok jak na 1 wyjazd...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia