-
-
Re: au pairki w Londynie poszukiwane
Inez > 05-06-2010, 2:37
jestem w north finchley =) -
sunkiss > 05-06-2010, 20:02
Dzoana zyje zyjebo ja nie mam ani fb ani nk, anyway jak wrocisz to cisniemy na impreze -
marrysia > 06-06-2010, 0:51
Dziewczyny, która z was korzystała z kursu językowego, zwłaszcza we wschodnim Londynie (okolice Barking i Dagenham). Czy warto? Gdzie warto? -
89dzoana89 > 06-06-2010, 13:37
Ufff...a juz myslalam ze nie mam cie w znajomych po prostu;D No ja wracam juz we wtorek wiec mozna zaczac myslec o jakiejs imprezce lub ogolnie spotkanku -
Yoanna > 07-06-2010, 1:34
raczej o spotkanku ;P
sunkiss a czemu ty jestes taka niefejsbukowa? nieladnie. -
sunkiss > 07-06-2010, 13:24
na poczatku mialam i fb i nk jak tu przyjechalam, ale jakos w lutym/marcu sie wkurwilam i wszystko usunelam. nie pytajcie - ja nie normalna jestem...
anyway tak sobie pomyslalam czy bylyscie juz w tym muzeum figur woskowych? bo ja tam wlasnie jakos dojsc nie moge, to moze bysmy sie jakos zorganizowaly i wyskoczyly w jakas sb? wejscie kosztuje 28funciakow jak cos i to jest na baker street -
Yoanna > 07-06-2010, 15:24
bylam dwa razy
poszukaj jakichs deali, czasami sa wejscia 2 for 1. pogoogluj, jakis voucher pewnie znajdziesz -
zlosnica > 07-06-2010, 15:50
Hejjj, ja, jeśli nie znajdę na dniach rodzinki, to w wakacje będę pracować w pubie (właścicielką jest polka) na Kilburn, już właściwie wszystko mam załatwione, czekają tylko na moją decyzjęWięc w razie czego, to może mnie odwiedzicie, pomyślimy o jakimś piwku "na koszt firmy" :lol: :lol: -
89dzoana89 > 08-06-2010, 9:08
Ooo jak fajnie
Ja jestem jak najbardziej ZA!!!
To jak juz bedziesz wiedziala czy bedziesz pracowala na Kilburn to daj znac;D
Sunkiss...muzeum figur woskowych baaardzo chetnie bym zwiedzila ale jak to juz chyba wszyscy znajacy mnie wiedza nigdy nie mam kasy hahaha :mrgreen: Pewne rzeczy sie po prostu nie zmieniaja -
Inez > 08-06-2010, 12:11
Laski od jutra jestem z WAMI w Londynie !!!