• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

au pairki w Londynie poszukiwane

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• au pairki w Londynie poszukiwane

• au pairki w Londynie poszukiwane
  • Re: au pairki w Londynie poszukiwane

Inez > 05-06-2010, 2:37

jestem w north finchley =)

sunkiss > 05-06-2010, 20:02

Dzoana zyje zyje bo ja nie mam ani fb ani nk, anyway jak wrocisz to cisniemy na impreze

marrysia > 06-06-2010, 0:51

Dziewczyny, która z was korzystała z kursu językowego, zwłaszcza we wschodnim Londynie (okolice Barking i Dagenham). Czy warto? Gdzie warto?

89dzoana89 > 06-06-2010, 13:37

Ufff...a juz myslalam ze nie mam cie w znajomych po prostu;D No ja wracam juz we wtorek wiec mozna zaczac myslec o jakiejs imprezce lub ogolnie spotkanku

Yoanna > 07-06-2010, 1:34

raczej o spotkanku ;P

sunkiss a czemu ty jestes taka niefejsbukowa? nieladnie.

sunkiss > 07-06-2010, 13:24

na poczatku mialam i fb i nk jak tu przyjechalam, ale jakos w lutym/marcu sie wkurwilam i wszystko usunelam. nie pytajcie - ja nie normalna jestem...

anyway tak sobie pomyslalam czy bylyscie juz w tym muzeum figur woskowych? bo ja tam wlasnie jakos dojsc nie moge, to moze bysmy sie jakos zorganizowaly i wyskoczyly w jakas sb? wejscie kosztuje 28funciakow jak cos i to jest na baker street

Yoanna > 07-06-2010, 15:24

bylam dwa razy

poszukaj jakichs deali, czasami sa wejscia 2 for 1. pogoogluj, jakis voucher pewnie znajdziesz

zlosnica > 07-06-2010, 15:50

Hejjj, ja, jeśli nie znajdę na dniach rodzinki, to w wakacje będę pracować w pubie (właścicielką jest polka) na Kilburn, już właściwie wszystko mam załatwione, czekają tylko na moją decyzję Więc w razie czego, to może mnie odwiedzicie, pomyślimy o jakimś piwku "na koszt firmy" :lol: :lol:

89dzoana89 > 08-06-2010, 9:08

Ooo jak fajnie

Ja jestem jak najbardziej ZA!!!

To jak juz bedziesz wiedziala czy bedziesz pracowala na Kilburn to daj znac;D

Sunkiss...muzeum figur woskowych baaardzo chetnie bym zwiedzila ale jak to juz chyba wszyscy znajacy mnie wiedza nigdy nie mam kasy hahaha :mrgreen: Pewne rzeczy sie po prostu nie zmieniaja

Inez > 08-06-2010, 12:11

Laski od jutra jestem z WAMI w Londynie !!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia