-
-
Re: czy host rodzice pomagają wam poznać kulturę kraju?
kamildzianka > 01-05-2009, 18:08
Oj, szesciolatki - toz to ulubiony wiek... Ja wlasnie szukam takie dzieci, mozna z nimi pojsc na rower, pobawic sie, poplywac, rysowac juz umieja dosc ladnie, spiewac. A takie male to tylko spi, zre, sra i placze! -
89dzoana89 > 01-05-2009, 18:09
Nooo wygladaja naprawde na niezlych agentow;p te ich usmieszki...jakies takie nie zachecajace do blizszego poznaniaTaki Dennis Rozrabiaka x2 hehe :mrgreen: -
dominikan@ > 01-05-2009, 18:14
Perspektywa mieszkania nad oceanam i blisko LA jest odemnie silniejszaMimo iż jestem w pełni świadoma że dzieci to małe kritersy W sumie juz kiedyś opiekowałam się takim jednym angielsko - amerykańskim 5 latkiem i powiem wam szczarze że był to koszmar!!! -
kamildzianka > 01-05-2009, 18:16
Ale wiesz, jesli ci tam bedzie zle, bo bedziesz sie uzerala z malymi rozpieszczonymi diablami, znienawidzisz tez i LA. Nie bedziesz juz miala satysfakcji, ze tam jestes, bedzie ci sie wydawalo brzydkie.
Jesli rodzinka i dzieci sa dobre, to spodoba ci sie nawet mala wioska i dzielony pokoj.
Jedna operka trafila na jakas biedna rodzine. Nie miala swoje pokoju, dzielila pokoj z jednym z dzieci, spala na pietrowym lozku! I mowila, ze to uwielbia, bo rodzinka jest kochana, dzieci tez. -
dominikan@ > 01-05-2009, 18:19
Kamildzianka ja juz mieszkałam z taką rodziną nawet nie najgorszą miałam własny pokój łazienkę ( ogromy dom, że w weekendy jak nie pracowałam to prawie się nie widywaliśmi nawet jak byłam w domu) i 2 dzieci do opieki i wiesz co do tej pory mam koszmary że do nich wróciłam i dalej jestem ich au pairką!!! -
Kachaaa > 01-05-2009, 19:00
moja hostka mowi ze pokaza mi londyn,m ale okaze sie w sperpniu jak to bedzie :lol: :roll: -
dominikan@ > 01-05-2009, 19:22
Kachaa jak będziesz miała jakies pyt odnosnie Londynu to wal śmiało może bede umiała Ci pomoc. A Londyn jest piękny szczególnie nocą. -
Kachaaa > 01-05-2009, 19:38
Pytania... hmmm mów wszystko bo ja nigdy w UK nie bylam i zielona jestem :roll: 8) -
agulka > 01-05-2009, 19:59
aj tam sie wkurze , wcale nie. jak ktos chce NYC czy LA, to DC go nigdy nie zauroczy. swietnie, ze wie czego chce i przebiera w rodzinachale do DC zawsze zapraszam, chociaz na weekend -
dominikan@ > 01-05-2009, 21:01
Agulka ja jestem otwarta na inne miasta i stany tyle tylko że mam jakieś tam swoje marzenia i dąże do ich spełnienia a Waschington z wielką chęcią bym zwiedziła. Co do Londynu to mogła bym pisac dzień i noc. Pytaj jak będziesz miała coś konkretnego. A tak wogóle gdzie dokładniej mieszka twoja przyszła host rodzina?