• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

This is what dreams are made of :) - my story...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• This is what dreams are made of :) - my story...

• This is what dreams are made of :) - my story...
  • Re: This is what dreams are made of :) - my story...

dominikan@ > 06-07-2009, 23:34

Ja nie mogła bym normalnie funkcjonować gdybym nie miała jakiegosć celu w życiu. Po co rano wstawac, wykonywac te same czynnosci w kółko jak nie dąrzy się do czegoś???

cailet > 06-07-2009, 23:35

Amen

vegemilka > 06-07-2009, 23:42

No wlasnie

Oj ciekawie Wam sie ten pobyt tam zapowiada, fajna ekipa podroznicza sie zbiera No i Meksyku to Wam juz zazdroszcze.. ale pozytywnie oczywiscie.

cailet > 06-07-2009, 23:45

Hmm... jeśli ta moja historia będzie mieć w ogóle dalszy ciąg, bo jak na razie to bez komentarza. Ale spoko, nie będę się nad sobą użalać, jest czas

PawelAuPair > 08-07-2009, 19:36

No i trafiło Ci się ekstraaaa. Floryda! A ja muszę mieć wioskę pod DC z rowerem w zanadrzu.

cailet > 08-07-2009, 20:03

Paweł, no wcale nie tak różowo. ---> <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=4&t=4342&st=0&sk=t&sd=a&start=750">viewtopic.php?f=4&t=4342&st=0&sk=t&sd=a&start=750</a><!-- l --> i moje posty tam.

cailet > 17-07-2009, 11:00

No dobra, niech będzie, napiszę to, bo się już powstrzymać nie mogę Ale żeby nie było, przy moim szczęściu... Nie ważne. Więc tak:

Wygląda na to, że moja Floryda jet aktualna Nawet bardzo

W moim profilu pojawiło się, że zostaliśmy połączeni i że wyjeżdżam 17 sierpnia. Nie dostałam jeszcze żadnego maila potwierdzającego od rodzinki, ale dzwoniłam do Prowork i podobno nie ma szans, żeby to była jakaś pomyłka Co prawda od tygodnia nie miałam z nimi kontaktu, ale wcześniej napisali mi, że są nadal w trakcie podejmowania decyzji, więc czekałam cierpliwie, choć nie przeczę, że powoli traciłam już nadzieję Ale teraz to już chyba pewne

No dobra, jestem super szczęśliwa z tego powodu, więc musicie mi wybaczyć te wszystkie uśmiechnięte buźki co dwa słowa

kamysia > 17-07-2009, 11:55

.

cailet > 17-07-2009, 12:04

Miejmy nadzieję

Kamysia, a ile już masz tych osób? Ktoś z forum też 17?? Choć zaraz... Sanina chyba też 17!! Super by było

kamysia > 17-07-2009, 12:59

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia