-
-
Re: Kachaaa wyrusza na podbój Londynu;)
Kachaaa > 20-06-2010, 9:16
Akwizycja nauczania języka. No od tego roku jest tak że nie zdasz jednej części pnja to poprawiasz wszystko. A warunku na pierwszym roku też nie ma więc na cud liczyć też nie można -
mloda > 20-06-2010, 11:47
Masakryczne rozwiazanie! Trzymam kciuki za Ciebie! -
Kachaaa > 20-06-2010, 12:52
Mam nadzieję że jakoś pójdzie a jak nie będę myślała nad jakimś college może w londynie czy coś. Nie wiem już sama czas pokaże -
Kachaaa > 21-06-2010, 8:50
10 dni
wiecie co kocham moja rodzinkew tamtym roku jak u nich byłam to miałam brata laptop bo swojego nie mam. A w tym nie może mi pożyczyć też wyjeżdża i napisałam to Hostce i czy w razie co mogłaby mi za mies z góry zapłacić to bym chociaż blackberry sobie kupiła by nie być odcięta od rodziny i friendsow i że zrozumiem jak powie nie czy coś etc.
A ona napisała że musi swój blackberry upgrejgowac i jest w grejt kondiszyn i że najlepszym rozwiązaniem będzie żebym go używała jak tam będę nie będę musiała kupować swojego chyba że chce. I mam dać znać to kartę pay as you go kupi bym z wifi mogła korzystać w nim itd. :OItak muszę kupić sobie bo mi się tel popsuł trzy tyg temu i użytkuje taty i przed wyjazdem muszę oddać a mam stary taki lol ale takiej odpowiedzi się nie spodziewałam -
Kachaaa > 23-06-2010, 17:55
8 dni -
Metallinka > 23-06-2010, 22:13
Ale ten czas szybko leci...Ja niedługo będę w Irlandii! -
tosia_ > 23-06-2010, 22:36
Kurcze, zazdroszczę Wam. Mi jeszcze aż 58 dni zostało. :? -
Metallinka > 23-06-2010, 23:34
Kobieto, też niedawno miałamZleciało jak z piczy strzelił -
Kachaaa > 23-06-2010, 23:49
Moja hostka jest wspaniała! Każdemu takiej życzę
ja przez sesję nie czuje że jadę ale zacznę się bać na lotnisku lotu jak zwykle i randki bo mam zaraz po tym odbiera mnie kolega i chce zabrać na kawę czy coś i odwiezie mnie do domuhehe więc tego się będę bać bo on brytyjczyk to wstydzić się będę mówić xD lol -
Kachaaa > 25-06-2010, 21:23
6 dni