• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

GAWO

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• GAWO

• GAWO
  • Re: GAWO

agniesia > 24-02-2012, 12:42

Mi też tak powiedziała. A później się dowiedziałam, że jeszcze skan powinnam dosłać. Najlepiej wydrukuj sobie jeszcze raz, podpisz, zeskanuj i wyślij mailem. Załącz też od razu dowód wpłaty. Powinnaś po tym dostać komplet dokumentów.

Jak tego nie zrobisz to na pewno zadzwonią do Ciebie po trzech dniach z pytaniem dlaczego nic nie dostali

Aha, no i ja też wysyłałam priorytetem ale od dwóch dni nie doszło jeszcze, więc nie ma co liczyć na pocztę

Astrid > 24-02-2012, 14:11

Według poczty powinni dostać tą umowę dzisiaj koło 13-14 więc jak nie będzie żadnego odzewu, to wydrukuje jeszcze raz, zeskanuję i wyślę im na maila. Ale skoro już zapłaciłam na Priorytet to powinno dojść...

agniesia > 26-02-2012, 14:38

Też myślałam, że dojdzie. A nie upominała się Pani z Gawo ? Do mnie dzwoniła

Astrid > 26-02-2012, 15:18

Upomniała Dzwoniła, ale powiedziałam jej jak sprawa wygląda i stwierdziła, że nie ma problemu Obawiam się, że jutro też będzie dzwonić, bo mam "praktyki" w świetlicy dla dzieci i nie zdążę od razu po szkole jej tego wysłać. Mam nadzieję, że mnie nie zdyskredytują :lol:

agniesia > 26-02-2012, 15:26

Chyba niee Skoro się odzywasz to wiedzą, że jesteś zainteresowana. A kiedy Ty chcesz wyjechać ?

Astrid > 26-02-2012, 16:42

W sierpniu A ty? I jaki stan Ci się marzy?

angelaa > 26-02-2012, 16:48

Laski! 67 dni do matury!

Astrid > 26-02-2012, 17:20

Wiem, mam licznik na blogu Nawet się uczyłam w ferie! 8O

balbina > 26-02-2012, 17:22

ale masakra!

ja do 9 lipca ( data wyjazdu, którą wpisałamw umowie ) mam 133 dni ;o Ty Angela to właściwie zaraz wylatujesz jeśli pójdzie dobrze wszystko

balbina > 26-02-2012, 17:22

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia