-
-
Re: Paulina. Wzloty i upadki w USA
pawlok > 31-03-2008, 19:53
Malutki spi, mam czas.
Jest dobrze, wrocila stara pawloczka. Homesick minal. Z hostami jest fajnie, lubie ich. KAzdy ma cos co nas irytuje, wiec tak tez maja i oni, ale mija, mija. Zreszta, przelykam wszytsko i ide do przodu.
WCzoraj bylam w DC. Prowadzila kolezanka imyslalam, ze nie dojedziemy. Operka nowa tu jest i nie chciala jechac autostrada, ale to przeciez niemozliwe. I tak na autostrdzie jechala 25na godzine...wszysyc trabili, jak zmieniala pas nie patrzala czy ktos jedzie za nami. Masakra po prostu. Na szczescie jeszcze zyje. W samym dc byllo ciekawie i smiesznie
Spotkalam grupe polakow. Siedzialam przed pomnikiem i uslyszalam jakies slowa polskie. Myslalam, ze mi sie przeslyszalo, ale nie.
I kurde dokoncze wieczorem, bo mnie sie nie chce pisac, nie chce nic ;P
posiedze i pomarze ;-) -
pawlok > 31-03-2008, 19:53
Malutki spi, mam czas.
Jest dobrze, wrocila stara pawloczka. Homesick minal. Z hostami jest fajnie, lubie ich. KAzdy ma cos co nas irytuje, wiec tak tez maja i oni, ale mija, mija. Zreszta, przelykam wszytsko i ide do przodu.
WCzoraj bylam w DC. Prowadzila kolezanka imyslalam, ze nie dojedziemy. Operka nowa tu jest i nie chciala jechac autostrada, ale to przeciez niemozliwe. I tak na autostrdzie jechala 25na godzine...wszysyc trabili, jak zmieniala pas nie patrzala czy ktos jedzie za nami. Masakra po prostu. Na szczescie jeszcze zyje. W samym dc byllo ciekawie i smiesznie
Spotkalam grupe polakow. Siedzialam przed pomnikiem i uslyszalam jakies slowa polskie. Myslalam, ze mi sie przeslyszalo, ale nie.
I kurde dokoncze wieczorem, bo mnie sie nie chce pisac, nie chce nic ;P
posiedze i pomarze ;-) -
Ninka Jones > 31-03-2008, 20:49
marzenia sa cool
ojjj chcialabym do DC -
Ninka Jones > 31-03-2008, 20:49
marzenia sa cool
ojjj chcialabym do DC -
Vorissa > 31-03-2008, 21:29
jestem głupia i nic nie wiem : co to jest DC ? :lol: -
Vorissa > 31-03-2008, 21:29
jestem głupia i nic nie wiem : co to jest DC ? :lol: -
Ninka Jones > 31-03-2008, 22:34
Washington D.C. (District Columbia)
:lol: juz wiesz :lol: -
Ninka Jones > 31-03-2008, 22:34
Washington D.C. (District Columbia)
:lol: juz wiesz :lol: -
Vorissa > 31-03-2008, 22:51
dobrze, że ja geografii na maturze nie zdaje :lol:
chociaż to może podej?ć do Wosu, bo to w końcu stolica USA :roll: :roll: :roll: -
Vorissa > 31-03-2008, 22:51
dobrze, że ja geografii na maturze nie zdaje :lol:
chociaż to może podej?ć do Wosu, bo to w końcu stolica USA :roll: :roll: :roll: