-
-
Re: ***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***
idril > 30-01-2008, 1:00
no to dobrze ze pogadalas
wiesz ale ja i tak bym kogos innego szukala jeszcze.
ona taka nie haloo -
Klarasek > 30-01-2008, 1:02
No wlasnie z tym nie za bardzo jest nad czym to mialam na mysli ze sie stad wynosze.
Zwlaszcza, ze dzieciak nazwal mnie glupia. Powiedzial, ze sie mnie sluchac nie ma zamiaru a ja(cytat) mam nad nim skakac bo on jest krolem. -
idril > 30-01-2008, 1:12
sweet :? -
Vorissa > 30-01-2008, 1:17
to nie ma sensu się dłużej męczyć... szukaj innej rodzinki w pobliżu... -
Klarasek > 30-01-2008, 1:50
A wiecie czego sie dowiedzialam? Ona juz miala au pair, o ktorej nie wspomina. Ta au pair uciekla po miesiacu. To mi przekazaly dziewczyny z tej mafii. Ta dziewczyna z naprzeciwka jak u nie pracowala 2 tygodnie dziekowala Bogu, ze moze wrocic do swojej rodzinki.
Ciekawe co by bylo gdybym zostala. -
idril > 30-01-2008, 2:11
8O
nie gadaj!
ciekawe czy tez uciekla przez okno -
Grizzly > 30-01-2008, 2:14
Chyba by nie było czego po Tobie zbierać
Ciesze sie ze w końcu z ni? pogadała?, teraz zostaje nam jedynie życzyć Ci powodzenia w szukaniu rodziny.. a młody głupi jaki?, to normalne w tym wieku, wiem co? o TymOlewaj go -
Klarasek > 30-01-2008, 11:58
dziwne 8. 30 a wszyscy spaia. Robota zrobiona to do kompa siadlam
Powiem wam szczerze, ze mam manie przesladowcza. Chcialabym sie zalogowac na stronie posprawdzac czy sa jakies rodziny w Monachium, ale mi glupio z jej kompa. A jak bedzie kontrolowac wieczorami co robie?
Niby mam prawo, ale ona mysli ze ja do domu wracam...
Wczoraj mi powiedziala, ze jestem inteligentnai pewna siebie (tego akurat bym nie powiedziala)
Ona znowu wyjezdza na 2 dni. Poniedziek i wtorekto bede miala chate wolna. Ale to bedzie juz moj ostatni tydzien w Szwajcarii. Pod koniec tygodnia mam sie zmywac. I tak oto konczy sie moja kareira szwajcarskiej au pair. Nie bede siedziec dluzej w tym kraju. Piekny jest, ale ja tu przyjechalam zeby po niemiecku mowic. No a oni tu wszyscy szwargola jakas gwara. Lacznie z moja rodzinka. To nie ma sensu.
Ciekawe czy byl ktos kto rownie szybko zrezygnowal jak ja
Tylko zeby nie bylo. Do domu nie wracam! Jeszcze nie. -
Klarasek > 30-01-2008, 15:19
Nie uwierzycie co zrobila! Wywalila mnie! Normalnie mi zabukowala bilet do Wawy na dzis wieczor! Ale jaka ona wredna teraz... -
Grizzly > 30-01-2008, 16:06
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O