-
-
Re: Summer Adventure
black_rose1706 > 06-07-2007, 13:37
Czasem kazdy bywa -
Ninka Jones > 06-07-2007, 14:07
ja to juz wyjatkowo jestem...
i wiecie co? podziwiam moja przyjaciolke, bo ona ich nienawidzi, a ja ciagle o nich gadam ^^
a tak apropos to wlasnie cos ciekawego na youtubie znalazlam z backstage ostatniej trasy9 minut 31 sekund
ogladam :lol: -
black_rose1706 > 06-07-2007, 14:31
Wariatka -
WAMPIREK > 06-07-2007, 17:41
Zgadzam sie !! :lol:
P.S.Kiedy pierwszy raz rozmawialam z Ninka przez SKYPE,to jedno z moicg pierwszych pytan brzmialo czy mozna tutaj zablokować osobęNinka pamiętasz :?: -
idril > 06-07-2007, 18:29
Wampirku to czyzbys juz tak zapobiegawczo sie pytala? ;P -
Ninka Jones > 06-07-2007, 23:37
Pamietam... moglam sie za to obrazic!
wiecie co?wydalam dzis 27 £ i kupilam piekna spodniczke, buciki i 2 topy xD ahhh boski humor...
tylko cos mnie spojowka zaczyna napierdzielac
a w niedziele znow mam wolne i ide z Paula na Tour de France, bo bedzie przejezdzac przez Maidstonei sie pokaze w swiezo zakupionych ciuszkach ^^ hihi -
idril > 07-07-2007, 2:44
Bosko
co do spojowki to mnie tez cos ostatnio oczy nie za bardzo dobrze dzialaja [ za duzo ksiazek po nocach sie czyta :oops: ] i musze isc na badania kontrolne do mojego okulisty
ale to dopiero we wrzesniu - teraz nie ma czasu ;P .
mam tylko nadzieje ze mi sie wada nie poglebila :? -
Yoanna > 08-07-2007, 16:53
[quote name="Ninka Jones"]jak ona przyrzadza ryz (tak jak dzisiaj) albo makaron (tak jak wczoraj) to na dnie garnka zostaje 3cmowa warstwa przywartego ryzu/makaronu oczywiscie spalonego... :mad: [/quote]
hahah to taki angielski styl gotowania, moja hostka gotowala makaron identycznie, a makaron byl na obiad srednio 4 razy w tygodniu :lol: ale co sie dziwic, jak gotujac wychodzila z kuchni i wracala dopiero po tych 8 minutach :roll:
ninka kiedy masz wolna sobote? ;D -
Ninka Jones > 08-07-2007, 22:39
czesc Asiu!
czekalam az sie odezwieszhostka mi mowi o wolnym w ciagu tygodnia bo mowilam ze nie mam zawsze weekendow. W tym tygdoniu mialam naprzyklam piatek i dzisiejszy dzien, a tak to nie wiem jak bedzie dalej ale tak sobie planuje zeby do Ciebie przyjechac w pierwszy lub drugi weekend sierpnia, jesli nie masz innych planow
buziaki dla wszystkich
ps. zabrali mnie dzisiaj na konsultacje do apteki z tym okiem, pani dala mi kropelki i juz po 3 aplikacjach jest lepiej xD -
black_rose1706 > 10-07-2007, 13:31
Co tu tak cicho?