• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

bUka za wielką wodą;P

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• bUka za wielką wodą;P

• bUka za wielką wodą;P
  • Re: bUka za wielką wodą;P

maya > 10-07-2006, 11:17

Madzia,jak tylko dorwiesz się do kompa,to zdawaj relacje,bo my tu z niecierpliwo?ci? czekamy na jakie? wie?ci...trzymaj się i odezwij się jak dolecisz...buziaki :*

Yoanna > 11-07-2006, 22:23

odezwij sie jak tam jest mam nadzieje ze fajnie 3m sie papapap

bUka > 12-07-2006, 3:20

hej laski jestem!!! dorwalam kompa nareszcie... kurna tylko musze szybciutko bo za mna kolejka niesamowita....

a wiec tak... lecialam sobie kupe czasu samolotem, na lotnisku w NY byly korki to jeszcze po wyladowaniu spedzilismy tam 2 godziny, potem pan kierowca naszego autobusu byl nowy i troszke sie pogubil i jechalismy 2 godziny do skzoly....aj :? , poewiem wam ze mnie straszny homesick zlapal tutaj... jakos tak lipnie, zarcie niedobre, nudno, zajecia beznadziejne, juz nie moge sie doczekac kiedy odfrune sobie juz do tej kaliforni

strasznie tesknie za moim chopem, nie wiem czy dam rade rok, a pozatym czemu tu jest tak duszno, masakra.... mimo ze klima prawie wszedzie to ja normalnie sie kleje jak tylko spod prysznica wyjde 8O

ale ze mna na szczescie jest jeszcze 8 polakow wiec jest spoko, jest z kim pogadac.... no to chyba na tyle... oddaje kompa innym 8)

pozdrawiam i sie odezwe moze jutro muaaaa:*

maada > 12-07-2006, 5:13

Trzymaj sie Madziula Ja tez mialam najgorszego homesika na szkoleniu -to takie pierwszy szok, pozniej juz bedzie lepiej...zobaczysz :wink: No i super ze masz z kim pogadac w ojczystym jezyku :lol: Ja bylam jedyna Polka na szkoleniu. I tak strasznie wkurzaly mnie grupki gadajace sobie po niemiecku, japonsku, szwedzku itd. Aaa i zarcie tez mnie zalamalo na poczatku....Pozniej juz znajdziesz to co lubisz -ja uwielbiam pancakesy z maple syrupem mniam pychotka, polecam :!: :wink:

maya > 12-07-2006, 9:08

No wkońcu się odezwała?! tutaj w Polsce też jest duszno,że aż sie nie da wytrzymać i tylko się lata kilka razy dziennie pod prysznic :? dobrze że masz aż 8Polaków- jest przynajmniej z kim pogadać itp.No nic pisz do nas jak tylko bedziesz mogła.Pozdrawiam :wink:

Yoanna > 12-07-2006, 12:30

hehe no fajnie jak jest do kogo sie odezwac ;D bo czasami ma sie potrzebe ponawijania w ojczystym jezyku ;D ja tu mam spoko, bo dwie polki przychodza sprzatac, w sumie 4 razy w tyg hehe wiec zawsze sie nagadam

bUka > 12-07-2006, 19:03

no hej znowu dorwalam kompa tylko trza szybko pisac bo za 10 minut sie zajecia zaczynaja... ej masakra na nicgh zamulaja ale ja z tylu mam fajnie.... nogi na krzeslo wywalam i spie ... juz dzisiaj w lepszym humorze.... trzymamy sie tytaj zgrana paczka, w sensie my polacy 8) jutro czeka nas wycieczka po NY i mysle ze bedzie ciekawie..... tesknie wiadomo za eszystkimi ale co zrobic... telefon mam jak cos to sie dzwonbi czasami, ale pierwszy dzien byl najgorszy, naprawde teraazj juz okej... nawet deszczyk teraz spadl to takiej duchoty nie ma... jutro watpie zebym dorwala kompa. wpiatek juz lece do cali masakra dluga podroz mnie czeka 8O , jak dolece to sie odezwe.... buziaki i dziewki za slowa otuchy... mua:*

WAMPIREK > 12-07-2006, 19:09

Kochana,ciesze sie ,ze w sumie wszystko OK !! Miłej wycieczki po NY..Rob duuuzo zdjec,zebys mogla sie nimi pochwalic !!!

Pozdrawiam gor?co

maya > 12-07-2006, 20:34

Trzymaj się i rób duuużo zdjęc,żebysmy mogły poogl?dac sobie troszke :wink:

Yoanna > 12-07-2006, 21:03

wlasnie ;D jakis flog proponuje ehheheh
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia