• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Grudzień 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Grudzień 2012

• Wątek zamknięty
  • Grudzień 2012
  • Re: Grudzień 2012

madz > 13-11-2012, 18:33

Jeśli masz tylko takie wątpliwości jak napisałaś, to jedź!!! To są błahostki.

Może po prostu nie jesteś w stanie przyswoić informacji, że jednak perfect family może być perfect :) Powodzenia w US :)

anka2356 > 13-11-2012, 19:12

dzięki bardzo za rady, może rzeczywiście tak jest - że coś co jest "zbyt piękne" wydaje się niemożliwe. byleby rzeczywiście takie było!

i być może ta świadomość, że to jednak ROK trochę mnie przymroziła na chwilę, ale już mi przeszło

balbina > 13-11-2012, 19:37

wiesz na miejscu będzie oczywiście troszkę inaczej : ) także, emocje na bok

Kurde to za lekko ponad miesiąc będziemy czekać na wszelkie sprawozdania!

anka2356 > 13-11-2012, 22:27

nie no jasne, zdaje sobie sprawę z życia codziennego, tego, że często będzie nudno i pewnie od weekendu do weekendu, ale dużo łatwiej to znosić, jeśli host rodzina Cię wspiera i, że tak powiem, nie utrudnia

no zobaczymy, póki co czekam na "oficjalny" match i życzę powodzenia oczekującym!

Magda89 > 13-11-2012, 23:29

Też myślę, że dobrze robisz zgadzając się na tą rodzinkę! Moja też wydawała mi się jak z obrazka i miałam wątpliwości między innymi dlatego, że to była pierwsza rodzina. Zanim zapadła ostateczna decyzja miałam co prawda szansę porozmawiać z innymi, ale cały czas myślałam czy nie czekać na inną...że może będzie lepsza itp. Doszło do mnie, że naprawdę mi na nich zależy i że już nie chcę rozmawiać z żadną inna jak zniknęli z mojego profilu i myślałam, że ze mnie zrezygnowali Na szczęście wszystko się dobrze skończyło

Okolicę masz fajną, na pewno nie będziesz się nudzić; 2 dzieci to też dobra sprawa, dasz radę....czekamy na dobre wieści!!

anka2356 > 14-11-2012, 1:55

mam taką nadzieję

i Wasz optymizm też mi bardzo pomaga! mam nadzieję, że każdy z nas spędzi tam cudowny rok, a może nawet dłuższy czas!

madz > 14-11-2012, 19:00

[quote name="anka2356"]nie no jasne, zdaje sobie sprawę z życia codziennego, tego, że często będzie nudno i pewnie od weekendu do weekendu,[/quote]

Nie przejmuj się, w PL też żyje się od weekendu do weekendu jak ma się stałą pracę :P Mówię z własnego doświadczenia, mimo że kocham moją pracę nad życie i bardzo ciężko będzie mi odejść jak nadejdzie ten dzień.

rafcioo28 > 14-11-2012, 19:44

no udało mi sie, juz po rozmowie o wize.. I mam ta wize

Bileciki tez sa na APC roomie, teraz tylko projekt został mi do przygotowania i LECIMY

anka2356 > 14-11-2012, 22:30

no to fakt

a właśnie! nie wiecie czy w każdej agencji jest ten projekt? ja jestem w APiA, ale póki co nikt na ten temat nic nie mówił, nawet dziś jak dzwoniłam do konsultantki to nic nie wspominała. wcale bym się nie zmartwiła, gdyby go nie było...

Magda89 > 14-11-2012, 23:53

Nie w każdej Ja niestety też muszę się za to zabrać, ale jakoś za bardzo to mi się nie chcę. Za bardzo się bawię z takimi rzeczami i za dużo czasu mi to potem zabiera
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna