-
-
Re: Listopad 2012
anka2356 > 19-10-2012, 0:06
owszem, sama byłam dwa razytyle, że z programów "campowych" i mimo, że także polecam - 2 razy na campie to w zupełności wystarczająco teraz chciałabym coś zmienić i stąd to zainteresowanie au pair
właśnie znalazłam pierwszą zainteresowaną rodzinę na GAPie... już się ucieszyłam, a tutaj - Szwajcaria :| haha także czekam dalej -
balbina > 19-10-2012, 0:57
ojej work and travel i wszystkie te campy muszą być super (**,)
No czekamy, czekamy : D
w sumie jesteśmy w tej samej sytuacji bo ja też dopiero wpuściłam filmik no i zobaczymy obie jak to będzie z matchami : D -
anka2356 > 19-10-2012, 10:47
no złe nie są haha
ja w każdym razie wyjeżdżam na weekend - 3 dni bez dostępu do internetu, także mam nadzieję, że po powrocie zaskoczy mnie ilość rodzin na profilu ^^ trzymam też kciuki za Ciebie i resztę "niecierpliwych" -
balbina > 19-10-2012, 11:24
no to miłego piekno-jesiennego weekendu : )
dzięki za kciuki i będę też dobrej myśli , że zacznie się w końcu wielka okupacja naszych roomów : D -
adziszkowa > 20-10-2012, 0:23
dziewczyny ja już po rozmowie w konsulacie. Wizę dostałam no i zaczynam myśleć co spakować na moją wyprawę. szczerze mnie to przeraża. P.S cieszę się bardzo, że kolejna z nas znalazła rodzinkę. Wiem, że się nie cierpliwicie, ale jestem przekonana, że każda znajdzie swoją rodzinkę, kwestia czasu) oby tylko jak najszybciej -
nana > 20-10-2012, 5:38
adiszkowa to gratuluje wizy!! Pamietam, że ja jak dostalam wize to dopiero uwierzylam ze naprawde wyjezdzam -
balbina > 20-10-2012, 12:48
no adziszkowa gratuluję również : D
nana- no ja na razie nie wierzę, że wyjeżdżam, więc pewnie będę miała jak Ty : ) -
sylvia > 21-10-2012, 15:25
adziszkowa i ja gratuluje
masz rację oby jak najszybciej każda z nas znalazłą idealną rodzinkę! -
adziszkowa > 22-10-2012, 10:20
Dziękuję, za gratulacje :d dziewczyny a jak u Was ruszyło się coś? Ja dziś jadę do miasta oddalonego 40 km ode mnie ponieważ jak nie wiem czy wiecie wizy już nie przywozi kurier do domu tylko są punkty TNT, gdzie należy udać się po odbiór wizy. Tutaj jest link z tymi lokalizacjami http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-lo ... ropoff.asp -
balbina > 22-10-2012, 10:57
o dzięki za info adziszkowa : )
jeju po ch*j oni zrobili coś takiego z tym TNT? pewnie chodzi o kase, bo o co innego -,-
Jeszcze to coś jest troszeczkę poza Wrocławiem ;x ale dobrze, że w sumie blisko ;x
Przecież było tak wygodnie - prosto do domu, to musieli pozmieniać...
może ktoś mnie przenocuje w Krakowie to bym tam odebrała od razu : )
" Wszystkie dokumenty i informacje wymagane na podstawie paragrafu 221(g) należy dostarczyć do najbliższego biura TNT w ciągu roku od otrzymania pisma na podstawie paragrafu 221(g)." <--( ze strony tej co przeszłałaś) kurczę to jakie dokumenty trzeba dostarczyć do TNT
Hmm... u mnie cisza i spokój ;x