• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cos od Marzenki :D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Cos od Marzenki :D

• Cos od Marzenki :D
  • Re: Cos od Marzenki :D

(-:MARZENA:-) > 06-04-2006, 16:01

haha- Helmut mi sie najbardziej podoba :lol:

Yoanna > 06-04-2006, 17:32

dla niewtajemniczonych - pozostale imiona to hans, helga i frauke. w ogole to dziwny zbieg okolicznosci ze najpiekniejsze imione sa na H hahahhah

MONIKA > 06-04-2006, 17:39

Hahaha :lol: Marzena Ty sie smiejesz. Ostatnio gadam z PL przez tel a oni, a jak jest reka po portugalsku, a jak noga, a jak to, a tamto. 8O Zdebialam. Czesc wiedzialam, czesci nie, ale nie moglam zrozumiec, skad oni to wiedza. A tata, e wiesz, musimy se z rodzina umiec dogadac, kupilismy ksiazki i sie uczymy. 8O Poza tym Brazyli, fajny kraj, moze skoczymy sobie. 8O

Zaraz wsadzilam CD do kompa i tez postudiowalam. :wink:

(-:MARZENA:-) > 06-04-2006, 17:43

hahahahaha- ale MONIKA twoi rodzice przynajmniej maja wyrazny powod....hehe a moja mum to na zimne dmucha

Yoanna > 06-04-2006, 17:51

dobrze ze moja zna juz niemiecki :wink: buahhaha i tata tez w miare hehe wiec spoko, moge se przystojnego niemca szukac :lol: :wink: :twisted:

Pigwa > 06-04-2006, 22:14

to ja se wezme chińczyka przynajmiej się z te?ciow? nie będzie kłucił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Yoanna > 06-04-2006, 22:24

chyba ze nauczy sie polskiego hihi :wink:

a w ogole to w zyciu nigdy nic nie wiadomo, my sie tu smiejemy a na serio tak mogloby byc

(-:MARZENA:-) > 21-04-2006, 12:43

nerwica, zawal serca, zalamanie nerwowe........

nie no przesadzam ale wk....jestem jednym slowem...all my plans are ruined!!!!!!!!! a wszystko przez niewinny babysitting w kazda sobote....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........aaaaaaaaaaaaaaaaaa........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wpadne potem jak ochlone! :evil:

Yoanna > 21-04-2006, 14:27

whaaaaaaaaaaaaat? w london tez? w jakich godzinach?

(-:MARZENA:-) > 21-04-2006, 14:39

especially in London...w jakich godzinach to pojecia nie mam no ale teraz sie tego na pewno nie dowiem....
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia