-
-
Re: Cos od Marzenki :D
(-:MARZENA:-) > 06-04-2006, 16:01
haha- Helmut mi sie najbardziej podoba :lol: -
Yoanna > 06-04-2006, 17:32
dla niewtajemniczonych - pozostale imiona to hans, helga i frauke. w ogole to dziwny zbieg okolicznosci ze najpiekniejsze imione sa na H hahahhah -
MONIKA > 06-04-2006, 17:39
Hahaha :lol: Marzena Ty sie smiejesz. Ostatnio gadam z PL przez tel a oni, a jak jest reka po portugalsku, a jak noga, a jak to, a tamto. 8O Zdebialam. Czesc wiedzialam, czesci nie, ale nie moglam zrozumiec, skad oni to wiedza. A tata, e wiesz, musimy se z rodzina umiec dogadac, kupilismy ksiazki i sie uczymy. 8O Poza tym Brazyli, fajny kraj, moze skoczymy sobie. 8O
Zaraz wsadzilam CD do kompa i tez postudiowalam. :wink: -
(-:MARZENA:-) > 06-04-2006, 17:43
hahahahaha- ale MONIKA twoi rodzice przynajmniej maja wyrazny powod....hehe a moja mum to na zimne dmucha -
Yoanna > 06-04-2006, 17:51
dobrze ze moja zna juz niemiecki :wink: buahhaha i tata tez w miare hehe wiec spoko, moge se przystojnego niemca szukac :lol: :wink::twisted: -
Pigwa > 06-04-2006, 22:14
to ja se wezme chińczyka przynajmiej się z te?ciow? nie będzie kłucił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: -
Yoanna > 06-04-2006, 22:24
chyba ze nauczy sie polskiego hihi :wink:
a w ogole to w zyciu nigdy nic nie wiadomo, my sie tu smiejemy a na serio tak mogloby byc -
(-:MARZENA:-) > 21-04-2006, 12:43
nerwica, zawal serca, zalamanie nerwowe........
nie no przesadzam ale wk....jestem jednym slowem...all my plans are ruined!!!!!!!!! a wszystko przez niewinny babysitting w kazda sobote....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........aaaaaaaaaaaaaaaaaa........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wpadne potem jak ochlone! :evil: -
Yoanna > 21-04-2006, 14:27
whaaaaaaaaaaaaat? w london tez? w jakich godzinach? -
(-:MARZENA:-) > 21-04-2006, 14:39
especially in London...w jakich godzinach to pojecia nie mam no ale teraz sie tego na pewno nie dowiem....