• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Filmik do aplikacji

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Filmik do aplikacji

• Filmik do aplikacji
  • Re: Filmik do aplikacji

kasiag3 > 27-03-2013, 20:07

jestem kiepska w tych sprawach ale spróbuję to zdrobić

kasiag3 > 27-03-2013, 20:07

jestem kiepska w tych sprawach ale spróbuję to zdrobić

MalaMe > 27-03-2013, 20:44

Jeśli korzystasz z Windowsa, to bardzo łatwym w obsłudze programem jest Movie Maker. Tam zrobisz to bez problemu

kasiag3 > 28-03-2013, 11:51

Mam ten program i już się biorę za poprawianie

MalaMe > 28-03-2013, 17:14

No to gut. Jak skończysz, to wrzuć

olusz > 07-04-2013, 17:13

Oluszowe widioł kamerką plus Hakuna Matata, jest lepiej jak z mijającym się głosem? (kamerką mogę nagrać głos i video, a aparatem osobno obraz, a dopiero na komputerze głos) jestem takim kiepskim aktorem, totalnie nie umiem gadać do kamery, ten filmik to dla mnie jakiś horror xD

https://www.youtube.com/watch?v=McHWuIdaFfw

margo > 07-04-2013, 18:18

[quote name="olusz"]Oluszowe widioł kamerką plus Hakuna Matata, jest lepiej jak z mijającym się głosem? (kamerką mogę nagrać głos i video, a aparatem osobno obraz, a dopiero na komputerze głos) jestem takim kiepskim aktorem, totalnie nie umiem gadać do kamery, ten filmik to dla mnie jakiś horror xD

https://www.youtube.com/watch?v=McHWuIdaFfw[/quote]

Bardzo fajny miło się go ogląda

kasiag3 > 07-04-2013, 23:45

olusz ten filmik jest naprawdę fajny

merti > 16-04-2013, 0:41

olusz świetny

PorcelainGirl > 16-04-2013, 2:22

[quote name="kasiag3"]http://www.youtube.com/watch?v=429B1cdm2v8&feature=youtu.be zmieniłam trochę i udało mi się poprawić głos ;d chociaz zdaję sobie sprawę ze jak mowię to robię troche błedow ;//[/quote]

od 1:05 zaczyna się w miarę fajny filmik, ale to trwa niecałe 30sek((...nie prawda, że musi być dłuższy... długość jest odpowiednia...

widać, że czytasz z kartki dlatego jeśli chcesz powiedzieć coś dłuższego, a za cholerę nie wchodzi do głowy, zastosuj stopklatki,a później poskładaj albo ustaw tekst na przeciwko Ciebie i pobaw się w prezentera telewizyjnego czytającego z promptera

skróć tekst, bo niepotrzebnych jest tyle informacji które równie dobrze, można znaleźć u Ciebie na profilu

Pokaż po prostu swój świat!

filmiki, gdzie jest tylko blablabla jedna wielka nuda, tego jest od groma;/ więc niczym się nie wyróżniasz spośród wielu....

i majka jeżowska fajna może dla polaków, ogólnie dosyć drażniący głosik;/

co do tego brzęczenia dobrze daje po uszach;/ aż chce się wyłączyć

więc trochę sporo do poprawy jak nie wszystko(wybacz, ale chcę tylko pomóc) i wtedy powinno być dobrze

Good Luck!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia