-
-
Re: Poison_ivy kontra trojaczki
wredna_femina > 06-06-2005, 22:16
... -
agulka > 06-06-2005, 23:12
ibiza..az tak sie nie katuj..to nie chodzi o calkowity zakaz slodyczy...
od czasu do czasu mozna zjesc..
a tak w ogole..to z czego Ty sie odchudzasz??? :roll:
a wlasnie..ciekawe jak tam trolle..i Poison -
ewelinka > 07-06-2005, 13:39
NO WLASNIE!! Iza ty mnie nie irytuj wygladasz cudnie!! hehehehe boze bede sie modlic zeby po 3 miechach w USa wygladac tak jak ty juz sobie wyobrazam idzie Ewelina buch buch 100kg zywej wagi !
Ivy a ty czeum sie nie odzywasz czyzby male triple ci dokuczly?? -
poison_ivy > 07-06-2005, 16:00
buhahahha, widze, ze moje ulubione slodycze zostaly w temacie :lol:
Ja tez uwielbialam prince polo...ale teraz to jakos inaczej smakuje..donaldy i gumy i soki byly pycha...a pamietacie gumy Turbo?? tyz z obrazkami...autka, samolociki 8)
Leneczka...buhahhaha, dzieki :lol: dzieki tobie jestem slawna...ehhh czuje sie gwiazda..buhahha, cala rodzinka juz o mnie wie....niedlugo zaczna sie ustawiac w kolejsce po autografy :lol: :lol: :lol:
Nagrode tygodnia dostal Henry...o dziwo, ten, ktory przez pierwszy tydzien byl najbardziej nieznosny i rozplakany...od momentu rozmowy ze mna i mojej umowy diametralnie mu sie odmienilo...jako pierwszy zjada posilki, pierwszy myje zeby, nie placze, slucha sie...no totalna metamorfoza...normalnie szok..i za kazdym razem patrzy na mnie i mowi "pamietam o naszej umowie" i usmiech...natomiast na reszte to jakos mniej zadzialalo...nawet fakt, ze nie dostali slodyczy w ubieglym tyg. nie zdzialal cudow ...acz kolwiek, za kazdym razem jak sa niegrzeczni i wspomne, ze w tym tyg, tez nie bedzie slodyczy chyba, to dziala :lol: ...natomiast Henremu nic nie trzeba przypominac
Nie bylo mnie, bo na basenie bylismy...moje dzieciaczki maja 4 latka i juz umieja plywac prawie perfect...Potrafia przeplynac 25 metrow bez zatoniecia...ja tam jestem pod wrazeniem, ja sie bardzo pozno nauczylam plywac...chyba z 10 lat mialam...i tez przez przypadek..bo mi sie motylek przedziurawil, w okolicy nie bylo sklepu sportowego, a ja to bez wody to jak ryba :wink:
Jesli chodzi o slodycze na majorce, to jest tu ogolnie wszystko do wyboru do koloru...ale ja sie jakos psuje chyba...mam coca-cole pod nosem, slodycze...a pije soki, jem owoce naturalne i suszone...i orzeszki 8) i wszystko prosto z drzewa :lol:
A dzisiaj padam na czolo...wczoraj poszlam spac po 2...kolo 19 zaczelam odinstalowywac akryl...jaka masakra...to gowno wcale sie nie rozpuscilo w acetonie...musialam to cholerstwo cale spilowac...przy czym pilnik poszedl sie grzac juz po 1 paznokciu...reszte zrobilam tarka do stop...masakra...moje pazurki sa obecnie cienkie, bolace i zdewastowane.....a buuuu....
-
ewelinka > 07-06-2005, 16:11
no a nie moglas tylko ich obciac? czy czalkiem chcials sie tego pozbyc?? bo kurde tak psuc sobie paznokcie a reczej to co z nich zostalo?? hehe a co do dzieciaczkow to niezle niezle widzisz nei zawsze peirwsze wrazenie jest prawdziwe!! pzodrawiam -
agulka > 07-06-2005, 17:23
wspolczuje..ale na pocieszenie kiedys beda znowu ladne i dlugie te Twoje pazurki
dzieciaczki to fajowo, ze umieja plywac..ale ja bym sie bala z takimi maluchami na basenie..tzn z cala 3
co do slodyczy, to kobito Ty sie ciesz, ze owoce wcinasz..jak to zdrowo jest :wink: -
leneczka > 07-06-2005, 19:03
hehe..
wiedzialam ze Henry dostanie nagrode!
ahahha
lubie grzecznych rozrabiakow:lol: -
Gość > 07-06-2005, 21:04
No i posluchalam Was ,ide do kuchni ,wybralam ciasteczko ,usiadlam sobie i jem...zjadlam ciasteczko i mysle ; cholera jak zjem jeszcze jedno to mi nic nie bedzie ...zjadlam drugie ,siedze i mysle ,jak juz zjadlam te 2 ciastka to nic sie nie stanie jak sobie lody zjem ...kuzwa 2 godz siedzialam i mnie zoladek bolal z przejedzenia bo na lodach sie nie skonczylo
Ja juz tak mam ze jak zaczne to nie moge skonczyc ,po prostu nie potrafie sobie odmowic .Wiec dieta ktorej tylko sie ograniecza slodycze nie dla mnieCalkowity zakaz i kropka .Mam 142 LB wiec jest sie z czego odchudzac
Motylek Ci sie przedziurawil ?HAHAHAHMnie to tata zostawial tam gdzie nie mialam gruntuDDAle spoko ,dalam rade
Fajowe masz te dzieciaczki -
unicorn > 07-06-2005, 21:12
ibiza zamien sie ze mna ja w 4 tyg schudlem 5 kilo od tego jedzenia eko -
ewelinka > 07-06-2005, 21:36
no to niezle Unicorn!!