-
-
Re: ZAGINIONE, ZAGINIENI ???
Caroline > 27-10-2005, 17:57
Mary_An na gg dosyc czesto jest wiec zyje na pewnoa na forum, moze tyle czasu nie ma.... -
Gość > 27-10-2005, 18:15
ja na gg tez ja widze, ale na forum nawet nie zaglada, nie wydaje mi sie ze czasu nie ma, tylko pewnie jej juz obrzydloi pewnie kazda z nas to czeka predzej czy pozniej -
Gość > 07-11-2005, 9:13
wczoraj dwie godziny probowalam usnac i dziwne mysli w glowie mialam na temat wszystkich i wszystkiego (moze nie doslownie, ale prawie) no i mi nowy problem do glowy przyszedl - co sie stalo z Ally? Czy ktos wie? :?: -
MONIKA > 08-11-2005, 1:54
o ludziach z forum przed snem myslisz? 8O 8O 8O
wow, dla mnie masakra. :lol: -
Gość > 08-11-2005, 9:18
a co, nie moge? skoro nie moge usnac to mysle o wszystkim, a ze akurat operski temat jest u mnie na topie, bo zmieniam rodzinke i rozmyslam o tych wszystkich historiach kto jak trafil, to sie zastanawialam - zreszta ja z Ally mialam przez chwile zupelnie niezly kontakt, maile, nawet smska probowalam slac od czasu do czasu na poczatku, a tu juz cicho od dawna -
Yoanna > 08-11-2005, 16:03
no Ally nam przepadla w tej irlandii -
(-:MARZENA:-) > 08-11-2005, 17:42
kurcze faktycznie -
Kalarepka > 06-12-2005, 17:52
A co sie dzieje z Mariann??
T?, któr? rodzinka wyprosiła po 2ch dniach? -
(-:MARZENA:-) > 06-12-2005, 20:00
kiedys sie martwilam o leneczke bo o forum calkowicie zapomniala, na gg jej nie widzialam i juz mi mysli rozne go glowy przychodzily (eh jakis taki senytment mam do niej bo wlasciwie razem zaczynalysmy poszukiwania rodziny- tzn jakos w jednakowym czasie) ale od wczoraj ma nowy opis na gg 'przeprowadzka nr..?' wiec chyba jest all ok, ale kurcze jaka przeprowadzka, where? why? wie ktos cos na ten temat? -
agulka > 06-12-2005, 20:23
nie.. tez pisalam do niej na gg, ale nawet nie raczyla odp.. wiec przestalam sie interesowac.. :roll: