-
-
Re: kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...
agulka > 08-01-2006, 1:35
kosmetyki..roznie..w zaleznosci od firmy. loeral jest bardzo tani, kremy, cienie, tusze, podklady.. jesli chodzi o szampony, pasty do zebow..itp to tez tanio i nawet za 139, 05 tygodniowo da sie wyzyc
ja uwielbiam szampony i odzywki z victoria`s secret - pieknie pachnakremy do rak i kosmetyki codziennego uzytku kupuje na www.drugstore.com a jesli chodzi o make up to polecam sephore
odnosnie kosmetyczki..to bylam raz i za manicure zaplacilam 35 $ nie wiem, czy to duzo czy malo.. poszlam bo mialam zachcianke :lol:
fryzjer roznie..w zaleznosci od miejscowosci. w centrum zawsze drozej. ogolnie srednia dlugosc wlosow i np pasemka to u mnie kosztuja od 50$ w gore.. w takim normalnym salonie. natomiast dowiadywalam sie jak z moja goft card u stylisty, to za 250$ moge zrobic pasemka i sciecie.. wiec jak dla mnie to duzo...i dobrze, ze sama za to nie place hehee -
Sol > 10-01-2006, 19:00
Bylam wczoraj u kosmetyczki w mojej miescinie i jedno wiem na pewno-nigdy wiecej nie pojde do kosmetyczki na wsi!!!!!!!
To jak ja wygladalam po "cudownych zabiegach oczyszajacych" moja twarz mozna opisac tylko slowami KOSZMAR-dziewczyna Frankestaina to przy mnie bostwo!!!
Juz nawet nie wspominam o moich brwiach i rzesach bo to juz totalna porazka-chyba zgole je na lyso-na pewno bede wygladac lepiej!!!
Po prostu KATASTROFA!!! :!: :!: :!: -
agulka > 10-01-2006, 19:04
po oczyszczeniu moja twarz zawsze jest czerwona przez max 2 dni.. moze nie bedzie tak zle?! -
monica07 > 10-01-2006, 20:06
wiecie co ze ja taki temat ominelam!
z ta sperma mnie rozwalilo.... :o o dobroczynnych wlasciwosciach slyszalam ale zeby jako maseczke? -
agulka > 11-01-2006, 17:58
a fuj.. -
Yoanna > 17-01-2006, 18:30
no i zrobilam ta hennewchodze do domu a mama do mnie 'nie maluj oczu bo brzydko to wyglada' hehe dla brata tez sie 'podobalo' zreszta ja tez nie bylam zadowolona. teraz juz jest ok, ale zaraz po zrobieniu to dziwnie wygladalam, oczy jakby podbite hehe w ogole to wiecej na to nie pojde bo wykonanie jest straszne, pol godziny a tak sie dluzylo, ugh, nie bylo milo :wink: -
oliwka911gt > 18-01-2006, 9:01
laski HELP ME :!: jak mam zwalczyc uczulenie od tej cholernej wody?? pije wapno what else?? -
MONIKA > 18-01-2006, 18:25
Przyzwyczaisz sie... :lol: -
agulka > 18-01-2006, 20:32
jej, to u Ciebie tez?! u mnie raz jest raz nie..samo znika.. ja tylko wapno pije. -
monica07 > 18-01-2006, 21:48
mialam to samo:/ przyzwyczailam sie ale skore mam ciagle sucha, sciagnieta i tony balsamow musze nakladac. co oni do cholery z ta woda maja no.