-
-
Re: PROWORK
Paola > 12-06-2010, 18:21
[quote name="moniamj"]Hej dziewczyny mam pytanie odnosnie ubezpieczenia w proworku, wiecie może co obejmuje i jak to wygląda. Ja dostałam rozpiske z agencji ale tam jest tylko napisane ile dostaje sie pieniedzy w razie wypadku, kalectwa itd Z tego co wiem to dziewczyny w CC same moga sobie wybrać jakie chca ubezpieczenie czy podstawowe czy rozszerzone z tym że same sobie to opłacaja. A jak jest w proworku? Co obejmuje to ubezpieczenie?[/quote]
w proworku mamy ubezpieczenie rozszerzone, ale co dokładnie obejmuje to nie wiem...
[quote name="girlonblack"]Cześć dziewczyny.
Jestem już po interview z panią Cebulą,wypełniłam również Au Pair Room,teraz tylko czekam aż strona amerykańska sprawdzi i zatwierdzi.Mam nadzieję,że jakoś się skumamy przed naszymi lotami do Stanów,żeby nie lecieć samemu jak ostatnie sierotki.Ja planują na koniec lipca a początek sierpnia.
Boicie się załatwiania wiz albo rozmów z rodzinami? Bo ja chyba własnie tego najabrdziej się boję[/quote]
Cześć
Ja tez planuje jakos w sierpniu;p tydzień temu miałam pierwszą rozmowe (oczywiscie ktorej sie panicznie bałam) z rodziną i od tego czasu sie nie odzywaja... mam juz 2 tyg. otwarty room a tu nic oprocz tej jednej rodziny...boje sie ze nici wyjda z moich planow wyjazdu do Usa -
moniamj > 12-06-2010, 19:38
dziewczyny a wy planujecie wyleciec w sierpniu??
A to dobrze że rozszerzone.
Spokojnie napewno znajdzie sie rodzinka -
girlonblack > 12-06-2010, 20:23
Ja bym tak właśnie chciała wyleciec na początku sierpnia.I teraz dopiero zaczynam się bać właśnie tego co mnie czeka z rodzinami lub ich brakiem -
Aśśśś > 12-06-2010, 20:34
Ja mam już 2 tyg. room otwarty i się zaczynam niepokoić , bo żadnej rodzinki jeszcze nie miałam...;/ buu -
girlonblack > 12-06-2010, 20:37
A rozmawiałaś z kims z biura ? czy czesto zdarza sie taka sytuacja ? -
milka > 15-06-2010, 0:57
hej, p.A.Cebula z Proworka poprosiła mnie o wypełnienie profilu, tylko w tym problem że ja nie mam zielonego pojęcia gdzie go wypełnić i o jaki profil jej chodzi. Może ktoś mógłby mnie oświecić?? dzięki. -
ibiego > 15-06-2010, 1:38
Chodzi jej zapewne o wypełnienie Twojego aupair room ,dostałaś hasło z linkiem na mailamusisz go wpisać i zacząć uzupełniać. Pozdrawiam -
alusss > 18-06-2010, 20:14
Hej wszystkim... tez sie troszke przestraszylam czytajac tu o proworku bo juz wstepnie rozmawialam z konsultantka naszczescie to nie byla pani Cebula tylko p. Kaczorowska. planuje wyjazd do USA na koniec pazdziernika poczatek listopada i jak pewnie wszyscy na początku mam mnóstwo obaw dzieki temu formu duzo sie dowiedzialam i mysle ze teraz bede tu bardzo czestym gościem. PoZ.:* -
ibiego > 18-06-2010, 22:01
czemu na szczęście nie Pani Cebula?nie mozna wierzyc stereotypom wiadomo,ze wszystkim sie nie dogodzi ,to wbrew pozorom mila babeczka ,a rozmawialas z Panią Kaczorowska,bo Pani Cebula jest chyba na urlopie,ale pewnie kiedys wroci to witamy Cię wsrod przyszlych au pair i zyczymy powodzenia !! -
alusss > 19-06-2010, 10:27
No dziekujewasze wsparcie naprawde sie przyda. 8) mam nadzieje ze uda mi sie jakos wyjechac choc mój angielski pozostawia wiele do życzenia heh :?