• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

malina90 > 10-06-2010, 9:00

kurcze, no nie zadzwoniła

dzwoniła o 13 a mnie już w domu nie było. Przepraszała i w ogóle, bo miała niezapowiedzianą klientkę w biurze. A ja przez godzinę siedziałam i się bałam dzisiaj między 9-10 ma dzwonić. Jak będzie po to dam znać jak mi poszło.

Ja miałam kolaż z tych zdjęć zrobiony, dlatego musiałam wszystko ok nowa robić ... niestety.

malina90 > 10-06-2010, 10:41

już po rozmowie

niepotrzebnie się bałam. Wszystko OK

Paola > 10-06-2010, 12:50

Mam pytanie;p

czy ktoras z Wam aplikowałam oferte rodziny ze strony Prowork...no bo tam sa różne rodziny i tak sie zastanawiam czy my możemy aplikować takie zgłoszenia

ibiego > 10-06-2010, 15:41

wiedzialam ze bedzie dobrze

a robisz malinka jakis filmik?

malina90 > 11-06-2010, 10:30

nie, nie robie żadnego filmu bo to dla mnie czarna magia. Mam mnóstwo zdjęć i mam nadzieję, że to wystarczy

Hlebarka > 11-06-2010, 17:43

Jacieee, dziewczyny, właśnie miałam iść na pocztę wysłać swój komplet dokumentów, bo Pani C. też mnie ponagla, bo idzie na urlop czy coś takiego, a w swoim albumie też mam zdjęcie w stroju kąpielowym.. Hmm.. Nie zauważyłam żeby było gdzieś napisane, że takich zdjęć nie może być w albumie... Chyba muszę je od razu usunąć..

Czy wybiera się, któraś z Was do USA w październiku??

kamyk > 11-06-2010, 21:30

Ja! Ja chcę w październiku. Albo listopadzie... To się jeszcze okaże. Tylko nie mogę się zdecydować, czy CC, gdzie już zaczęłam wypełniać aplikację, czy Prowork, ale to by ruszyło dopiero od lipca, bo chwilowo nie mam kasy na pierwszą ratę...

malina90 > 11-06-2010, 23:51

no w instrukcji nic nie pisało o zdjęciach w stroju kąpielowym, ale mi pani C. powiedziała, że lepiej je zmienić

ja zamierzam wyjechać koniec sierpnia/początek września

moniamj > 12-06-2010, 9:11

Hej dziewczyny mam pytanie odnosnie ubezpieczenia w proworku, wiecie może co obejmuje i jak to wygląda. Ja dostałam rozpiske z agencji ale tam jest tylko napisane ile dostaje sie pieniedzy w razie wypadku, kalectwa itd Z tego co wiem to dziewczyny w CC same moga sobie wybrać jakie chca ubezpieczenie czy podstawowe czy rozszerzone z tym że same sobie to opłacaja. A jak jest w proworku? Co obejmuje to ubezpieczenie?

girlonblack > 12-06-2010, 18:10

Cześć dziewczyny.

Jestem już po interview z panią Cebulą,wypełniłam również Au Pair Room,teraz tylko czekam aż strona amerykańska sprawdzi i zatwierdzi.Mam nadzieję,że jakoś się skumamy przed naszymi lotami do Stanów,żeby nie lecieć samemu jak ostatnie sierotki.Ja planują na koniec lipca a początek sierpnia.

Boicie się załatwiania wiz albo rozmów z rodzinami? Bo ja chyba własnie tego najabrdziej się boję
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia