-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
kasiorrr > 07-06-2008, 19:18
o Grecja! super!
ile dzieciakow? -
kasiorrr > 07-06-2008, 19:18
o Grecja! super!
ile dzieciakow? -
Kierlajn > 07-06-2008, 20:48
ooo cos wiecej :> -
Kierlajn > 07-06-2008, 20:48
ooo cos wiecej :> -
Ninka Jones > 07-06-2008, 23:14
a jednak Monia z Francja nie wypalilo?
no widzisz ja tez jednak zostane au pair ale w Warszawie i na live out
czyli nie przyjedziesz do Wawki na koncert? -
Ninka Jones > 07-06-2008, 23:14
a jednak Monia z Francja nie wypalilo?
no widzisz ja tez jednak zostane au pair ale w Warszawie i na live out
czyli nie przyjedziesz do Wawki na koncert? -
WAMPIREK > 08-06-2008, 8:46
W sumie mialam 2 oferty z Grecji...
Ale wybrałam tak? opcje :
Rodzinka na co dzien mieszka w Atenach, ale maja dom letni na Naxos.
Wiec musze doleciec do Aten, tam spedzimy kilka dni, a pozniej wszyscy poplyniemy na Naxos (wszystkie dziewczyny...ja, hostka i 3 dziewczynki)Host zostaje w Atenach bo on bardzo pracowity...Wiem,ze bedzie przez jakis czas na Naxos,ale tak to na tej wyspie bedziemy same dziewczyny.
Hostka w sumie potrzebuje au-pair do tego by jej pomogla, albo zeby ogolnie bylo jej raznie.Bo ona nie chce sie uzerac z 3 dzieci i miec na glowie jeszcze caly dom...Jej opis dni : ze na Naxos nikt nie wstaje wczesniej niz przed 11A pozniej to oni albo leza na plazy, albo cos zwiedzaja albo jeszcze cos...czasami tylko jestesmy w domu i np. sprzatamy.
W ogole fajna sprawa : bede miala swoj wlasny pokoj z łazienka i aneksem kuchennym obok ich domu, czyli pełna niezaleznoscDD
Płac? w sumie 400 euro na miesiac (tamci oferowali 600 euro), ale ci natomiast oferuja kupno biletu...a on nie jest tani !!!
No i wylatuje najprawdopodobniej ok 20 czerwca i wracam 7 wrzesnia! -
WAMPIREK > 08-06-2008, 8:46
W sumie mialam 2 oferty z Grecji...
Ale wybrałam tak? opcje :
Rodzinka na co dzien mieszka w Atenach, ale maja dom letni na Naxos.
Wiec musze doleciec do Aten, tam spedzimy kilka dni, a pozniej wszyscy poplyniemy na Naxos (wszystkie dziewczyny...ja, hostka i 3 dziewczynki)Host zostaje w Atenach bo on bardzo pracowity...Wiem,ze bedzie przez jakis czas na Naxos,ale tak to na tej wyspie bedziemy same dziewczyny.
Hostka w sumie potrzebuje au-pair do tego by jej pomogla, albo zeby ogolnie bylo jej raznie.Bo ona nie chce sie uzerac z 3 dzieci i miec na glowie jeszcze caly dom...Jej opis dni : ze na Naxos nikt nie wstaje wczesniej niz przed 11A pozniej to oni albo leza na plazy, albo cos zwiedzaja albo jeszcze cos...czasami tylko jestesmy w domu i np. sprzatamy.
W ogole fajna sprawa : bede miala swoj wlasny pokoj z łazienka i aneksem kuchennym obok ich domu, czyli pełna niezaleznoscDD
Płac? w sumie 400 euro na miesiac (tamci oferowali 600 euro), ale ci natomiast oferuja kupno biletu...a on nie jest tani !!!
No i wylatuje najprawdopodobniej ok 20 czerwca i wracam 7 wrzesnia! -
Ninka Jones > 08-06-2008, 18:04
eee no to git :lol: masz wakacje za darmo, w sumie to z nadplata :lol: -
Ninka Jones > 08-06-2008, 18:04
eee no to git :lol: masz wakacje za darmo, w sumie to z nadplata :lol: