• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Wątek zamknięty
  • MONIKA. MOJA HISTORIA.
  • Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.

MONIKA > 23-11-2005, 2:42

Hosci wyjechali. Nie potrafie opisac, jak bardzo sie ciesze. Tydzien wolnego. Jupi! Jeszcze po pracy wreczyla mi karte i jedz napelnic bak. Napelnilam. Jedyne 30$, ale jakbym miala sama wydac, wolalabym ograniczyc wycieczki. :wink:

Na moim pieterku "Jeden Osiem L", Smak Zwyciestwa, zaraz sie zabieram za porzadki, a potem fruuu, tyle mnie widziano. :lol:

PS. Spedzilam Swieto Dziekczynienia z moja rodzinka w zeszlym roku, mimo ze nie bylam ich operka, takze pasuje mi pieknie, ze tym razem wybyli.

Have fun girls!

monica07 > 23-11-2005, 16:21

monka, tylko pozazdroscic

Happy Thanksgiving!

cioska > 24-11-2005, 5:35

Monika!!

DOSTALAM filmik!! Superowy jest!

Happy Thanksgiving!

girl > 24-11-2005, 17:44

FOTOLOG MONIKI:

11/22/05

Miss you, preety girl

http://www.fotolog.net/svetlana12

Svetlana, I wish you could be here still!

pic taken in Montreal/Canada 2005.

jestes 15 miesiecy w Stanach i nie wiesz jak sie slowo "pretty" pisze???Ty chcesz studiowac dziennikarstwo w Stanach nie znajac pisowni podstawowych slow???

Porazka.

joelle > 24-11-2005, 18:58

girl, może już czas ujawnić wszystkim swoj? prawdziw? tożsamo?ć? bo to, że "girl" to twój alternatywny nick już chyba wszyscy wiedz?...

martamaua > 24-11-2005, 19:00

Hahahah tylko zobaczylam twojego nicka WIEDZIALAM,ze napiszesz jakies bzdury w historii Moniki.

Jak zwykle nic konkretnego nie wnosisz tylko wylaniasz sie co jakis czas jak ta hiena probujac komus dowalic.

Ciekawe jak z twoja znajomoscia angielskiego.

Splyn z forum...

Yoanna > 24-11-2005, 19:10

girl, najlatwiej komus wytykac bledy, zajmij sie soba lepiej a nie pojawiasz sie tu z jakimis dziwnymi tekstami...

martamaua > 24-11-2005, 19:22

Aaaaaaaaaaddddmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnniiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeee

(-:MARZENA:-) > 24-11-2005, 19:49

wytykanie komus bledow jezykowych jest glupstwem- no chyba GIRL ze sama juz umiesz perfekcyjnie jezyk angielski i wprost nie mozesz zniesc spelling mistakes w co jednak watpie

(mam znajoma magister z filologii angielskiej, studiowala na UJ poslubila amerykanina i sa juz razem 3 lata-mieszkaja w UK gdzie znajoma pracuje jako nauczycielka angielskiego i jej maz jej angielski ocenia na 8 w skali 1-10)

ja sama robie ogromniaste bledy i w pisaniu i w wymowie... ale kogo to obchodzi, wazne ze umie sie dogadac a z czasem bede mowic fluently na pewno i moje problemy z pisaniem znikna...I hope

martamaua > 24-11-2005, 20:23

Nienawidze takich umniejszaczy.

Za przemoca nie jestem ale jakbym ciebie spotkala dostalabys w morde girl.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia