-
-
Re: PROWORK
blairwaldorf > 08-06-2010, 14:14
ja na twoim miejscu przedzwoniłabym, zapytała, będziesz wiedziała na pewno. ale myślę ze z tą wiza nie będzie aż tak źle! -
malina90 > 08-06-2010, 15:24
hej, wiecie może jak wygląda interview z p. Cebula? umówiłam się z nią na jutro i zaczynam się bać ;p -
Paola > 08-06-2010, 16:54
Nie ma sie czego baćAnia zada Ci kilka prostych pytań dotyczących Ciebie...ja mialam takie... np.: dlaczego chcesz zostac au pair?, jak zaaragowali Twoi rodzice na ten pomysł?, jak spedzasz wolny czas?, co planujesz po powrocie?, czy masz chłopaka?, opowiedz coś o przyjaciołach, rodzicach?, czy nie miałabyś nic przeciwko rodzinie z single father lub single mother?...
Ania mowi bardzo powoli i wyraźnie...a jak czegoś nie rozumiałam to mi to sparafrazowała albo powtórzyła
Malina90 zycze powodzinia!!! -
ibiego > 08-06-2010, 19:24
Ja też miałam,ale osobiście bo jestem z pod Warszawy Pani Ania jest bardzo miłapytania łatwe więc nie ma się czego bać a kiedy zamierzacie wyjechać? moje papierki już w Stanach będą w tym tyg(mam nadzieję) -
malina90 > 09-06-2010, 10:18
ja chce na początku września
No właśnie P. Ania czeka na mój foto album i ponagla mnie jak może bo chcą w tym tygodniu moje dokumenty jeszcze wysłać
( i tak się boję) -
ibiego > 09-06-2010, 13:08
To Malina razem wysla nasze dokumentymoje tez w tym tyg beda wyslane juz wszystko oddalam,wypelnilam au pair room i teraz czekac ahh no i chyba bedzie problem bo moze bede miala poprawke z TI ale moze wezme na litosc ehhhh ,jeszcze musze podanie o urop dziekanski napisac fajniue byloby w tym samym terminie ja tez chce poczatek wrzesnia ewentualnie koniec sierpnia PRECZ Z POPRAWKAMI !! a mialas juz rozmowe z Panią Ania? w ogole niedlugo Pani Ania na urlop jedzie. -
malina90 > 09-06-2010, 13:16
j dałam planowany termin wylotu na 30.08bo 28.08 wracam z wakacji. No własnie ... miała o 12 dzwonić i nie dzwoni, a ja siedzę jak na szpilkach ;p ja muszę te cholerne zdjęcia wysłać jeszcze raz. Dziś to zrobię, więc może wyślą nasze aplikacje razem -
ibiego > 09-06-2010, 13:20
a czemu jeszcze raz musisz wysłać? rozmowa pojdzie na pewno dobrzea au pair room juz wypelnilas ? -
malina90 > 09-06-2010, 13:24
wypełniłambo na jednym zdjęciu jestem z chłopakiem, a na drugim skacze z siostrą do basenu. a nie moga byc zdjecia na których jest sie w stroju kapielowym ;p -
ibiego > 09-06-2010, 15:15
No to ja to samo miałam z basenemjak skakałam do wody i jak rozmowa?