-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
WAMPIREK > 23-05-2008, 16:40
DZIĄKI
Póki co nie my?lę o koncercie tzn. jest on gdzie? tam w tyle głowy
Jeszcze do?ć sporo czasu do niego....ale s?dzę,że powinno być suuuper
No ja planowałam, że polecę w tym roku znowu jako au-pair na wakacje, ale nie wyszło więc póki co do połowy czerwca mam sesje,później muszę zrobić praktyki i w miedzyczasie chce znalezc jakas prace na wakacje
A z takich przyjemniejszych planow...to zamierzam odwiedzic Kraków, Warszawe i byc moze Berlin -
WAMPIREK > 23-05-2008, 16:40
DZIĄKI
Póki co nie my?lę o koncercie tzn. jest on gdzie? tam w tyle głowy
Jeszcze do?ć sporo czasu do niego....ale s?dzę,że powinno być suuuper
No ja planowałam, że polecę w tym roku znowu jako au-pair na wakacje, ale nie wyszło więc póki co do połowy czerwca mam sesje,później muszę zrobić praktyki i w miedzyczasie chce znalezc jakas prace na wakacje
A z takich przyjemniejszych planow...to zamierzam odwiedzic Kraków, Warszawe i byc moze Berlin -
Ninka Jones > 23-05-2008, 17:54
Monia a kiedy Krakow? bo ja bede 13-15 czerwca -
Ninka Jones > 23-05-2008, 17:54
Monia a kiedy Krakow? bo ja bede 13-15 czerwca -
WAMPIREK > 23-05-2008, 18:40
Niestety nie
13.06 mam jeszcze egzamin -
WAMPIREK > 23-05-2008, 18:40
Niestety nie
13.06 mam jeszcze egzamin -
Ninka Jones > 23-05-2008, 20:08
buuu -
Ninka Jones > 23-05-2008, 20:08
buuu -
WAMPIREK > 07-06-2008, 15:07
GRECJA !!!
No lasencje...
w tym roku nie mialo byc Moni jako au-pair...ale jednak wszystko wskazuje na to,ze bedzie
Najprawdopodobniej 20.06 lece do Grecji...poki co kilka dni w Atenach, a pozniej reszta na wyspie Naxos...i tak az do wrzesnia!
W sumie ciesze sie...bo nabiore dystansu do pewnych spraw (m.in. nieszczesliwych milosch,niepowodzen,problem itd.)
Oczywiscie mama wolalaby zebym zostala w PL ...ale mnie ciagnie w swiat..z reszta to tylko 2 mies...wiec szybko zleci
A mam nadzieje,ze wspomnienia zostana na dlugo, tak jak z zeszlego roku z Jersey)) -
WAMPIREK > 07-06-2008, 15:07
GRECJA !!!
No lasencje...
w tym roku nie mialo byc Moni jako au-pair...ale jednak wszystko wskazuje na to,ze bedzie
Najprawdopodobniej 20.06 lece do Grecji...poki co kilka dni w Atenach, a pozniej reszta na wyspie Naxos...i tak az do wrzesnia!
W sumie ciesze sie...bo nabiore dystansu do pewnych spraw (m.in. nieszczesliwych milosch,niepowodzen,problem itd.)
Oczywiscie mama wolalaby zebym zostala w PL ...ale mnie ciagnie w swiat..z reszta to tylko 2 mies...wiec szybko zleci
A mam nadzieje,ze wspomnienia zostana na dlugo, tak jak z zeszlego roku z Jersey))