• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

WAMPIREK > 23-01-2008, 14:07

Nina,o co chodzi ??

Pisz !!!!!!!

edyta_s > 23-01-2008, 21:55

Opowiadaj, o tego kogos ze studniowki chodzi? <przytul>

Ninka Jones > 23-01-2008, 23:34

tak, napisal do mnie wczoraj. przepraszal ze nie ma czasu, bo ma sesje, ale jak bedzie mial troche wiecej luzu na uczelni to NA PEWNO sie odezwie. mam go w dupie. jesli on mysli ze ja po takim czyms bede skakac z radosci to sie myli. rownie dobrze ja mu moge w przyszlym tygodniu napisac ze mam szkole i mature w tym roku i jak ja zdam to sie odezwe. jest smieszny i zalosny. ale nie chce mi sie o nim pisac.

dziewczyny jestem zalamana. ten dzien byl koszmarny.

wstalam o 5.45 zeby na 8 byc w lublinie w przychodni i sie zarejestrowac do dermatologa. pojechalam i bylo tam ze 20 osob z tym ze nie bylo juz numerkow. do 9 sie blakalam po krakowskim, w snieg i mroz potem pojechalam do kolezanki i bylo zajebiscie. ogladalysmy nowe dvd mcflyow. kupa smiechu i wogole. potem siedzialysmy w necie i chcialam jej pokazac kto jeszcze na tym festiwalu z mcflyami bedzie... strona nie chodzi. mysle sobie wtf? wpisuje w youtube i co sie okazuje? znajduje na forum oficjalny, mcfly ze caly ten festiwal to byla sciema, zadne gwiazdy nic kompletnie o tym nie wiedzialy... nawet dziewczyna napisala do chlopakow na myspace i wkleila print screena z odpowiedzia od Toma. oni nic kompletnie nie wiedzieli... i dopisal jeszcze ze w tym terminie nawet ich w UK nie bedzie. co za CHU*E! jestem zalamana, bylam taka szczesliwa ze tam bede, wrecz psychicznie na to nastawiona ze za 7 miesiecy zobacze ich z bliska.

SERCE MI PEKLO

wiem, glupia jestem ale nie umiem inaczej

Vorissa > 24-01-2008, 0:38

ojej, Ninka, bedzie dobrze, na pewno uda Ci sie zobaczyc McFly na zywo na jakims koncercie zobaczysz... ;p

a przypomnialas mi tym dermatologiem ze mam isc do lekarza, zaszczepic sie i zrobic badanie na uczulenie, bo nosze jakies blizny na sobie i nie wiem zczego to ;/

a faceta to olej, ja wam powiem tak w sekrecie, ze sie staralam o takiego jednego dosc dlugo... i teraz mi przeszlo, pomimo ze juz go 'mam'... no i nie wiem teraz, musze sie pozastanawiac, moze jeszcze mnie najdzie ochota :lol:

idril > 24-01-2008, 1:49

o kurcze Nina.

probuje sobie wyobrazic co czujesz!

ale jak to tak?! ja myslalam ze to jakas oficjalna strona, z prawdziwymi informacjami! poza tym co tym ludziom przyszlo by na to ze by klamali?! no chyba ze kasa ale to chyba tak w ciemno nikt by dla nich nie wplacal!

kurcze.

caluje! :*

Ninka Jones > 24-01-2008, 1:58

to co znalazlam:

It was actually the organisers fault.

The people running the show have previously been in trouble with the show for organising events and then on the day of the event taking all the ticket money and doing a runner.

Also... Girls aloud were not playing, it was a tribute band... everything they do is a lie.

Show organisers name is Peter James Bartram & has many aliases: James Hurren, James Bartram, Jay Hurren, Hurren Jay...

MORE INFO:

For those of you thinking of going to Elevation Music Festival in 2008, Cage Fight Series would urge you not to waste your money.

”Peter James Bartram” (AKA. James Hurren, James Bartram etc.) and John Bartram were previously part of Cage Fight Series, but decided just before the event to steal all the ticket money and the show was cancelled. Peter James Bartram has used this stolen money to fund his new business idea, where we suspect he will do something similar leaving fan’s

(Please call Ipswich Borough Council to confirm the above on 01473 433460 & request to talk with Craig Oldfield - the venue manager)

This is not the first con James has conned someone, he also conned the Evening Star newspaper & various other papers - by purchasing advertising and not actually paying. He also did the same with Town 102 Radio - please call 01473 836102 & request to talk with Jamie Brodie - Regional Managing Director.

He conned all the fighters for the events & Angrr management who set up the cage, also all the people who had bought tickets to see the show were sent home.

Before this James lived in the USA where he conned a fellow martial artist Vince Cecere - his website: http://www.atemila.com/

He then moved to Spain where he worked for “California Fitness - Body Image” gym, he was pocketing money from the gym owner, he was also teaching without any license. He also claimed to be a black belt in street defence when he is actually only a green belt!

He also tried to con another martial artist in Spain - Don Harries. He was fortunate enough to find James out and did something about it by posting the flyers shown below all over Almeria, Spain.

He is now teaching people without any license or proper qualifications in the UK - so beware!

zabilabym go wlasnymi rekoma :evil:

WAMPIREK > 24-01-2008, 2:26

Qrcze beznadziejnie wyszlo z tym koncertem...Juz o tym pisalam

Przykro mi strasznie...

A odnosnie facetow ! To oni sa kompletnie inni niz my kobiety ! Ich sposob myslenia i postrzegania roznych rzeczy strasznie sie rozni.

My chociazby nie wiem jak zajete i tak znajdziemy czas dla nich...Oni niestety nie...dla nich 1 sprawa to juz za duzo!

Dlatego nie ma co ich mierzyc/rozumiec naszymi kategoriami...bo tak to sie ich nigdy nie zrozumie !! Wiem cos o tym...

A zreszta sesja to naprawde ciezka sprawa ...

Moze czasami warto poczekac Zobaczymy czy sie odezwie,tak jak mowil....

Ninka Jones > 24-01-2008, 2:32

a niech sie odzywa. wiesz Monia z takimi smsami to moglby mi wyskakiwac gdybysmy siedzieli i gadali sobie na tej studniowce. a doszlo do czegos wiecej... dla mnie to BIG deal :? jakby mu zalezalo to by mogl napisac choc jednego smsa w ciagu dnia, cokolwiek.

ja to bede sama. jak teraz.

z tym ze teraz mi dobrze, ale wiem ze za pare lat nie bedzie

Yoanna > 24-01-2008, 3:04

nin nie ty jedna.. ja mam podobnie ehhh ale moje zlamane serce chyba sie wyleczylo.. chociaz.. moglo byc tak fajnie :lol:

a mak flaje na pewno graja jakis koncert w uk latem

idril > 24-01-2008, 3:11

wlasnie dzisiaj wieczorem z moja siostra (6 lat) rozmawialysmy jacy faceci to idioci.

nikt ich nie zrozumie.

a mowia ze to by ciezke w obsludze jestesmy...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia