-
-
Re: PROWORK
marcik > 20-01-2010, 19:59
mam na mysli Valid UK Insurance Number & a UK tax clearance certificate to live & work in the UK -
karolinka > 20-01-2010, 20:19
Valid UK Insurance Number to w uk musisz zalatwic.. a o tym UK tax clearance certificate to live & work in the UK nigdy nie slyszlam, zeby trzeba bylo zaltawic.. a ty nie dostalas moze jakiegos spamu..? bo czesto mozna dostac spam, w ktorym sa opisane idealne warunki, np wysokie kieszonkowe.. a moza to poznac po tym, ze ta osoba pisze zebys skontakowala sie z jakims biurem turystycznym.. -
marcik > 20-01-2010, 21:01
No sama juz nie wiem skoro tak mowisz... koresponduje z pewna zainteresowana rodzina i w jednym z ostatnich listow napisalam mi...."kindly e-mail me and let us know if you have a Valid UK Insurance Number & a UK tax clearance certificate to live & work in the UK, If NO, I would advise you to contact my personal travelling agency at { <a href="mailto:thomasheadtravels@englandmail.com">thomasheadtravels@englandmail.com</a> } to help you for the Valid UK Insurance Number & a UK tax clearance certificate in the UK, Let them know you are from me Mrs. Michaela Landreth, let them know how urgent you need the documents & do not forget to e-mail them to know how much it will cost you to get it done as soon as possible as..." no i niby wydawalo mi sie wszystko w porzadku...no ale Ty mowiesz o tych spamach...dobrze ze jest to forum -
karolinka > 20-01-2010, 21:18
to chyba cie musze zmartwic.. ale to jest spam... mozesz tez sprawidzic czy 1wszy mail ma twoj adres email w rubryce do kogo.. -
marcik > 20-01-2010, 22:29
OK.oszustwo. bardzo dziekuje za pomoc -
nina15 > 29-01-2010, 0:03
Aaaa dziewczyny ale jestem szczesliwa. Ubłagałam moja konsultantkę żebyśmy wysłały moją aplikację też do Aupair Care. I sie udało w poniedziałek moja aplikacja trafiła do Aupair Care a dziś już ją aktywowalinie spodziewalam sie ze tak szybko i ze ja przyjma...a jednak.mam nadzieje ze teraz znajdę rodzinkę szybko )) -
Ewelina88 > 29-01-2010, 13:52
Gratuluję Nina, teraz musi się wszystko dobrze ułożyć -
nina15 > 29-01-2010, 19:26
dziękować :mrgreen: mam nadzieję że teraz rodzinki zaczną się zgłaszać) -
julita883 > 29-01-2010, 20:48
Nina a co z tymi hindusami? -
nina15 > 29-01-2010, 22:35
a pytali się kiedy mogą zadzwonić, odpisałam im i cisza ...hmmm może się rozmyślili, ale nawet dobrze bo jakoś nie bardzo podobało mi się ze tyle w domu siedzą. jejku dziś koleżance powiedziałam że odezwała sie do mnie rodzinka hindusów no i pierwsze co powiedziala...to że brudasy ahahah, ja nie wiem czemu tak jest, czytalam ostatnio jakiegos bloga dziewczyny ktora byla rok w Indiach i pisala ze wlasnie hindusi sa czysciochami i myja sie na okragla :mrgreen: