-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
Yoanna > 06-05-2008, 12:50
hahah albo jakies limity dla hosta wprowadze na kompa bo ostatnio to tylko by gral. ale jutro sie skonczy. wyjezdza. znowu. na islandie -
Yoanna > 06-05-2008, 12:50
hahah albo jakies limity dla hosta wprowadze na kompa bo ostatnio to tylko by gral. ale jutro sie skonczy. wyjezdza. znowu. na islandie -
Yoanna > 06-05-2008, 16:39
bylam u fryzjera :? za krotkoooooooooooooooo. dawno nie mialam takich krotkich wlosow ehhhh no zle sie czuje ;/ cale szczescie ze mi wlosy szybko rosna -
Yoanna > 06-05-2008, 16:39
bylam u fryzjera :? za krotkoooooooooooooooo. dawno nie mialam takich krotkich wlosow ehhhh no zle sie czuje ;/ cale szczescie ze mi wlosy szybko rosna -
idril > 06-05-2008, 18:11
nie znosze jak mi fryzjer cos zwali na glowie! ;/
dlatego juz od jakiegos czasu chodze do swojej kolezanki [no juz od jakis co najmniej 5 lat!] i zawsze mi dobrze dobierze farbe i dobrze mnie zetnie - tzn. tak jak ja chce -
idril > 06-05-2008, 18:11
nie znosze jak mi fryzjer cos zwali na glowie! ;/
dlatego juz od jakiegos czasu chodze do swojej kolezanki [no juz od jakis co najmniej 5 lat!] i zawsze mi dobrze dobierze farbe i dobrze mnie zetnie - tzn. tak jak ja chce -
Vorissa > 06-05-2008, 19:35
idril, Ty farbujesz wlosy ?
ja chodze bardzo rzadko do fryzjerki, jak juz to tylko podcinam, ostatnio bylam w styczniu i mi grzywke zrobilaa poszlam bo to przed studniowka -
Vorissa > 06-05-2008, 19:35
idril, Ty farbujesz wlosy ?
ja chodze bardzo rzadko do fryzjerki, jak juz to tylko podcinam, ostatnio bylam w styczniu i mi grzywke zrobilaa poszlam bo to przed studniowka -
Ninka Jones > 06-05-2008, 19:47
ja od gimnazjum chodze do jednej i zawsze jestem zachwycona
czekam teraz do 20 maja i nie wiem czy wytrzymam -
Ninka Jones > 06-05-2008, 19:47
ja od gimnazjum chodze do jednej i zawsze jestem zachwycona
czekam teraz do 20 maja i nie wiem czy wytrzymam