• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

blairwaldorf > 15-01-2010, 2:34

hehehe ja kojaze jak pani Anetka S miala urlop to ta sie mna zajmowala,wydawala sie mila ale kto ich tam wieee. a propos hiszpanii. tez chcialam jechac ale troche namieszalam z proworkiem i teraz jak chce sie wybrac to chyba lepiej bedzie jak na wlasna reke to zrobie

marcik > 15-01-2010, 16:46

Moze nie sa tacy straszni i by Cie przyjeli heheh

Wiesz ja zecydowalam sie na wyjazd juz od 1 stycznia no ale na razie cisza i troche sie tym martwie... jak tak dalej pojdzie to nie za wesolo, no ale ciagle mam nadzieje... i tez zastanawiam sie nad poszukaniem na wlasna reke, no ale troche sie boje, niby z agencji to troche bezpieczniej....

blairwaldorf > 16-01-2010, 20:35

no to musisz sie za nich wziac pozadnie i przycisnac zeby sie odzywali. ja nie powiem-kontakt mialam z nimi dobry odpisywali grzecznie, dzwonili,problemy byly tylko jak zaczely sie rodzinki zglaszac :/

oooj nie wiem,wydaje mi sie ze pani Anetka ma dobra pamiec i chcec zemsty bylaby silniejsza :lol: wstyd sie nawet odzywac :lol:

niby bezpieczniej i miejmy nadzieje ze ci sie poszczesci z nimi

Ewelina88 > 16-01-2010, 23:08

To co Ty zrobiłaś? Jeśli można wiedzieć oczywiście :mrgreen:

blairwaldorf > 17-01-2010, 2:45

no nic takiego strasznego tylko pani Anetka byla zbulwersowana tym ze nie chce wziac tak cudownych rodzinek ktore mi daje i w koncu zadzwonilam po miesiacu ciszy i troszke sobie z nia porozmawialam baaardzo milo, no i dowalila mi taka oferte nastepnego dnia ze sikac po pietach mozna bylo,ze smiechu. po czym dyplomatycznie stwierdzilam ze zawieszam swoja aplikacje na czas nieokreslony bo nie chce juz narazie jechac. a za jakies 2 tyg bylam juz w Londynie za pomoca innego biura, bardzo sprawnego jak widac.

Ewelina88 > 17-01-2010, 2:49

Uuu, to faktycznie nieciekawie :/ Kurcze, przecież wiadomo, że musimy wybrać dobrą rodzinę dla siebie, to po co Ona się bulwersuje? Ciekawe, czy Ona wzięłaby, którąś z tych ofert, gdyby była na Twoim miejscu? No ale mniejsza o to :lol:

Kajtka > 17-01-2010, 3:03

dobrze ze w CC to robi biuro w USA

choć na polski office nie narzekam

marcik > 17-01-2010, 13:45

A czy ktos z Was probowal moze szukac rodziny przez strone EASYAUPAIR.COM????

Bo zalogowalam sie tam i juz po kilku godzinach dostalam dwie interesujace oferty....Hmmm...tylko nie wiem jak to z ta wiarygonoscia jest i czy to da sie w ogole sprawdzic...

anulkaa2 > 19-01-2010, 19:46

Witam wszystkich! Jestem tu nowa i dopiero planuje wyjazd jako au pair do USA w zwiazku z tym mam prośbę do wszystkich doświadczonych operek, które były w USA (najlepiej by było, gdyby były to osoby, które korzystały z usług takich firm jak PROWORK czy Gawo) i które mogłyby mi poświecic troche czasu. Mam pare pytań i wole dowiedzieć się tego od Was (tych osob które doświadczyły takiej przygody) niż wypytywać na początku o to konsultantów. Jeżeli byłby ktoś chętny to prosze o maila <a href="mailto:anulkaa10@interia.pl">anulkaa10@interia.pl</a> lub podanie gg ) Z góry dziękuje i pozdrawiam )))

karolinka > 19-01-2010, 20:00

witaj wsrod operowiczow moze znajdziesz odp na swoje pytania na tym forum, bo to jest skarbnica wiedzy
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia