• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Yoanna > 05-05-2008, 12:19

dzis bank holiday (a wy macie matury? buahah)

szefa ostatnio widzialam w piatek o 15 wiec nie bylam pewna co do poniedzialku. ale lepiej pracowac niz nie, prawda? wiec tak o 10.30 zeszlam na dol, przyprzatnelam kuchnie. o 11 steve przybiega, ze nie musze ;P ze chcial do mnie zadzwonic ale numer znowu zgubil (jaka sierota z niego. to mogl kartke w pokoju zostawic, nie wpadl na to ha!) i ze obiadem tez mam sie nie martwic i moge se isc gdzie chce ;P i ze jutro on tez obiad ugotuje. a w srode wyjezdza. kurcze wkurza mnie on z tym gotowaniem i w ogole, bo zaczynam sie bac o moja prace :? chyba powinnam zaczac sie za czyms rozgladac :? jakis on dziwny ostatnio.... anyway, wczoraj bylam off, dzis jestem.. i musze powiedziec ze to cudowne uczucie miec dwa dni wolne pod rzad! czegos takiego nie mialam od daaaaaaaaaawna. jaki luksus.

Yoanna > 05-05-2008, 12:19

dzis bank holiday (a wy macie matury? buahah)

szefa ostatnio widzialam w piatek o 15 wiec nie bylam pewna co do poniedzialku. ale lepiej pracowac niz nie, prawda? wiec tak o 10.30 zeszlam na dol, przyprzatnelam kuchnie. o 11 steve przybiega, ze nie musze ;P ze chcial do mnie zadzwonic ale numer znowu zgubil (jaka sierota z niego. to mogl kartke w pokoju zostawic, nie wpadl na to ha!) i ze obiadem tez mam sie nie martwic i moge se isc gdzie chce ;P i ze jutro on tez obiad ugotuje. a w srode wyjezdza. kurcze wkurza mnie on z tym gotowaniem i w ogole, bo zaczynam sie bac o moja prace :? chyba powinnam zaczac sie za czyms rozgladac :? jakis on dziwny ostatnio.... anyway, wczoraj bylam off, dzis jestem.. i musze powiedziec ze to cudowne uczucie miec dwa dni wolne pod rzad! czegos takiego nie mialam od daaaaaaaaaawna. jaki luksus.

idril > 05-05-2008, 18:50

no bo Yo jak bank holiday to bank holiday kazdy ma wolne! nawet 'biedna' operka

ciesz sie wolnym

idril > 05-05-2008, 18:50

no bo Yo jak bank holiday to bank holiday kazdy ma wolne! nawet 'biedna' operka

ciesz sie wolnym

Yoanna > 05-05-2008, 20:04

oj nie kazdy.. wiele operek pracuje. plus wiekszosc sklepow otwartych wiec wcale nie tak kazdy ma wolne..

anyway, mialam swietny dzien!!! jeden z lepszych od nie wiem jakiego czasu!

i pogoda dopisala, w tshircie biegalam

Yoanna > 05-05-2008, 20:04

oj nie kazdy.. wiele operek pracuje. plus wiekszosc sklepow otwartych wiec wcale nie tak kazdy ma wolne..

anyway, mialam swietny dzien!!! jeden z lepszych od nie wiem jakiego czasu!

i pogoda dopisala, w tshircie biegalam

Ninka Jones > 05-05-2008, 20:31

ja i w bank i w day off pracowalam...

pomijajac wspanialy weekend w Londynie :lol:

Ninka Jones > 05-05-2008, 20:31

ja i w bank i w day off pracowalam...

pomijajac wspanialy weekend w Londynie :lol:

Vorissa > 05-05-2008, 21:35

no, u nas na maturce tez pogoda dopisywala