-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
idril > 03-04-2008, 22:25
to ja mysle teraz ze ta osoba robi to pod publike.
zeby zrobic z siebie 'gwiazde'
jakas niepowazna... -
idril > 03-04-2008, 22:25
to ja mysle teraz ze ta osoba robi to pod publike.
zeby zrobic z siebie 'gwiazde'
jakas niepowazna... -
idril > 03-04-2008, 22:34
a zreszta to w ogole nie mozliwe jest z tego wzgledu ze oprocz studiow osoba ktora chce isc na katechetke musi miec skonczone odpowidnie kursy przygotowawcze ktore na pewno wyegzekwuja jej wiare a raczej jej brak co w efekcie nie pozwoli jej na uczenie dzieci religii.
i twoja znajoma chcec to sobie no coz moze. gorzej z wdrazaniem planow w zycie. -
idril > 03-04-2008, 22:34
a zreszta to w ogole nie mozliwe jest z tego wzgledu ze oprocz studiow osoba ktora chce isc na katechetke musi miec skonczone odpowidnie kursy przygotowawcze ktore na pewno wyegzekwuja jej wiare a raczej jej brak co w efekcie nie pozwoli jej na uczenie dzieci religii.
i twoja znajoma chcec to sobie no coz moze. gorzej z wdrazaniem planow w zycie. -
Vorissa > 04-04-2008, 14:28
uhm, jednak katecheta to nie ksi?dz, a kursy przygotowawcze do nauczania przedmiotu to inna sprawa. druga, że kończy jednak teologię. troszkę inaczej wygl?da robienie tego wszystkiego za granic?, co innego w Polsce jeszcze. -
Vorissa > 04-04-2008, 14:28
uhm, jednak katecheta to nie ksi?dz, a kursy przygotowawcze do nauczania przedmiotu to inna sprawa. druga, że kończy jednak teologię. troszkę inaczej wygl?da robienie tego wszystkiego za granic?, co innego w Polsce jeszcze. -
idril > 04-04-2008, 19:57
to to nie chodzi o Polske?!
trzeba bylo tak od razu.
zreszta nie wazne -
idril > 04-04-2008, 19:57
to to nie chodzi o Polske?!
trzeba bylo tak od razu.
zreszta nie wazne -
Gość > 04-04-2008, 22:02
Ja tez nigdzie wczesniej w dyskusji nie widzialam, ze to nie w Polsce... -
Gość > 04-04-2008, 22:02
Ja tez nigdzie wczesniej w dyskusji nie widzialam, ze to nie w Polsce...