-
-
Re: absolwentki rocznik 2005 ;)
nikka > 31-03-2005, 19:29
Emm jak Ty to wszystko zjesz w ciagu 1 tygodnia to pewnie sie w swoje ciuchy nie bedziesz miescic, po nastepnym miesiacu wszystko bedzie z Ciebie spadac a potem.........JOJO :wink: -
Caroline > 31-03-2005, 19:49
Emm dasz radę!
Dwa lata temu działo mi się co? z korzeniami jedynek i mi cieli dzi?sła (niewiem jak to się fachowo nazywa) ale nie bolało! ?ci?gneli mi sk?d?tam chirurga, dostałam głupiego jasia i było ok.
Chociaż jak popatrzyłam na lampę to masakra bo tam się wszystko odbijało! No i na sliniaku krwi jakby ?winiaka zarzynali....
No i przez tydzień chodziłam ze szwami, zajebi?cie było bo jaki? miesi?c przed zabiegiem poznałam boya a tu kuźwaz tymi nitkami ani się całować ani nic :evil:
Przez dwa tygodnie jadłam jakie? papki ale przeżyłam
Emm trzymam kciuki, będzie dobrze!! -
martamaua > 31-03-2005, 21:36
[quote name="Caroline"]a tu kuźwaz tymi nitkami ani się całować ani nic :evil:
[/quote]
Ahahahahahahhahaaaaa no nnnniieeeeee,ale huknelam!Hahahahaha
Widze,ze na zdrowotne tematy schodzimy coraz bardziejTak jest dbajmy o siebie opereczki
Emm prawie zemdlalam jak czytalam co napisalas...fuj.... -
Caroline > 31-03-2005, 21:44
Cieszę się Marta że Ci wesoło
Ale mi wtedy naprawdę nie było do ?miechu, nowy facet, motyle w brzuchu a z gęby wystaj?ce nitki!!! :evil:
Cały tydzień mówiłam przez zaci?nięte usta bo mi było wstyd że kto? to zobaczy... -
Emm > 31-03-2005, 21:49
przy ktorym momencie tekstu o malo nie zemdlalas?Przy wyliczance "jedzeniowej"?
Jutro pozyczam cyfrowke, zeby zdjecia porobic.Musze do czwartku wyrobic sie z narysowaniem albumu, bo w piatek zabieg, a potem tydzien chyba wolnego sobie wezme i napisze juz cala prace.Dlatego album chce oddac za tydzien.A potem niech sie dzieje wola boska!
Dzis sie dowiedzialam, ze moim recenzentem bedzie mlody zajebisty profesor, ktory stawia taka ocene, jaka promotor mu szepnie na ucho.
A wiec wszystko, ze tak powiem, zaczyna sie ukladac
Oprocz osemek... -
martamaua > 31-03-2005, 22:00
Motywy o cieciach Emm......Caroline nie podkrecaj z tymi nitkami bo nie moge hahahaa -
Emm > 31-03-2005, 22:19
ja o malo nie zeszlam jak mi pati napisala, zebym sie nie przestraszyla, jak cos bedzie latac w powietrzu.Mysle, ze wlasnie w chwili, w ktorej to przeczytalam, zdecydowalam sie na narkoze -
martamaua > 31-03-2005, 22:25
Narkoza oslabia serce... -
Mlody > 31-03-2005, 22:28
jak nie wezmie narkozy to i tak zejdzie na krzesle dentystycznym... -
martamaua > 31-03-2005, 22:42
Dowaliles do pieca