-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
Gość > 03-04-2005, 13:25
buahahah no ja wszystkich na moje zboczenia male nastawiam. i paczta jak to milo jest. ale z tego co slyszalam to w tym filmie malo akcji- kiedys specjalnie z kumpela poszlysme na 'zla edukacje' almodovara i zawiezdone wychodzilysmy bo sie malo dzialo i malo pokazali a mysmy chcialy... troszke wiecej. ^_^ a zakupki- nooooooooooooom moja pasja. pol zycia przelazilam w glanach a ostatnio kupilam sobie buty z pudelkiem- takim psem. ale glany nadal zakladam od czasu do czasu jak idem do klubu rockowego. poza tym czasem naprawde wygladaja dobrze z jakimis ciuchami i pasuja. czapeczeka z daszkiem jakos nie lubie sie moge sie przyzwyczaic ale kaszkiety mi sie zaczynaja podobac. poza tym uuuuuwielbiam moje o 3 numery za duze gacie z river island- fajnie wisza na biodrach i sa boskie! do tego jakas bluzeczka- ostatnio kupilam taka wypasiona w polskim housie- koloru zielono blekitnego, na to rozowa kurtka moja sztruksowa i trampki id tommiego- moj ulubiony zestaw ciuchowy na ta chwile. moze byc fajna apaszka wokol szyji i moje olbrzymie okulary. aha i zaaaaaaaajebista zolta torebka kupiona pare dni temu- pasuje do zoltych szlaczkow na bluzce. jak teraz jestem w polsce to wam powiem ze malo tu strasznie kolorowo ubranych ludzi bo jak ide ulica to mi sie wszyscy przygladaja dziwnie- a wygladam naprawde dobrze- skromnie powiedziawszy- wiec nie rozumiem o co ten szum- ludzie tu tez powinni sie troszke postarac bo tak to tak smutno i szaro. ostatnio uslyszalam w tv- zanim jeszcze wylaczyli kanaly na papieza i polikwidowali audycje i wszystko- zeeeee moj styl nazywany jest stylem metro- takie metrostyl ja mam. kurcze zrobie sobie dzis zdjecia i wam pokaze bo tak to duzo gadac. mmmmmmm idem na solare laseczki... -
Sunny > 03-04-2005, 14:20
Mnie sie tam Constantine podobal,a dziel trza szukac w innym gatunkach filmowych. -
oliwka911gt > 03-04-2005, 15:31
a ja myslalm ze w glanach juz sie nie chodzi 8O nevermind
czy ktos ze stanow moze mi powiedziec w jakiej cenie sa dzinsy versace, dolce & gabanna oraz levisy ?? w PL od versace i d&g sa po 120 ale to podroby :!: niby orginalne sa 1200. a w usa?? -
Gość > 03-04-2005, 18:51
Marta - to co czytalas o Constantine to SWIETA PRAWDA!
oliwka - glany jak najbardziej, ale ja tak jak dzania teraz bede miec.
a dzisiaj ogladalam Hide and Seek -
Gość > 03-04-2005, 19:20
a jeszcze chcialam dodac, ze w czarnych wlosach mi jest nieladnie, wiec mialam zawsze ognistorude, no i zawsze bylam bardziej heavy metal niz gothic. A Ty Marta widzialas zdjecie mnie po odmianie juz. -
Ice Wolf > 03-04-2005, 19:28
Przez Was Au Perki drogie to i mi sie spodobaly zakupy :? No tylko jak sie wpadnie w amok to pozniej tylko brak kasy moze otrzezwic. No, ale jak tu nie kupowac bedac Au Pairprzeciez to czesc naszej pracy -
Gość > 03-04-2005, 19:32
racja, racja Ice -
MONIKA > 04-04-2005, 6:51
Constantine to najgorsze gowno, jakie kiedykolwiek widzialam.
Poszlismy w 20 osob do kina, seans o 22 a tu taki szajs. Never!
Polecam:
Hitch
Pacyfikator (czy jak to na polskie powinno byc).
Gues who.
Napoleon Dyniamite!!! -
Gość > 04-04-2005, 8:40
No ja sie nie zgodze ze najgorsze, bo chociaz Keanu dobrze wygladal :lol: ale jeden ze slabszych filmow jakie widzialam.
A do listy polecanych moge spokojne dodac "Hide and Seek" -
oliwka911gt > 10-04-2005, 16:34
w glanach nigdy niechodzilam. z kumpelami w czasach flower power chodzilysmy w martensach. teraz to buciki lampucerowate sa na czasie - wsrod moich znajomych.