-
-
Re: 'Moja rodzina'
evel > 10-05-2005, 11:50
Oj podziwiam PaTI, PODZIWIAM TO JUZ BEDE NZAC JEDNEGO VIp'a w Lodynie haha :lol: :lol: :lol: :lol:
A Paula to laska na weekendach jak nic gdybyb byla gay lub facetem to sama za nia bym sie wziela nie ma co KAsek to pozazdroszczenia OJ MY GOSHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh -
Gość > 10-05-2005, 15:26
evel, cos ty z tematem zrobila -
E.K. > 10-05-2005, 21:16
Ach tak!perypetie z praniem...jakos zapomnialam sie pochwalic.
To byla biala bluzka 'koszulowa z czerwonymi kwiatkami.Po wyciagnieciu z pralki stala sie zoltawa w...czewrono pomaranczowe kwiatki 8O .Najpierw moczylam pare godzin w goracej wodzie z wybielaczem (tez do koloru!)i proszkiem. Potem pranie w 65 stopniach z podwojna dawa wybielacza i proszku.Potem jeszcze ta biedna bluzka uczestniczyla w kilku kolejnych praniach bialych rzeczy.I o dziwo zolty stal sie bialym - tylko te kwiatki takie niewyrazne...ale sie nie skapla!!
Niestety bialej skarpetki ktora zmienila sie niewiadomo jak w pistacjowa nie udalo mi sie uratowac...obie wyrzucilam do kosza - brak dowodow przestepstwa.
Zycze powodzenia w walce z kolorami!! 8) -
E.K. > 16-06-2005, 16:17
Ech, zapomnialam sie!dawno mnie tu nie bylo...a czas leci jak oszalaly!! Za tydzien oficjalnie rozpoczynamy poszukiwania mojej nastepczyni - pozycja dostepna od polowy sierpnia
wymagania: bardzo dobry angielski (czyli lepszy niz moj), doswiadczenie w opiece nad malutkim dzieckiem 7- mio miesiecznym. Obowiazki ulegaja modyfikacji, bo host mama chce do szkoly wiec chodzi o opieke nad najmlodszym (bo starsze w szkole, przedszkolu). Szczegolow jeszcze nie znam ale jak poznam to napisze.
Poza tym jest dobrze...calkiem niezle mi sie pracuje, rodzina daje mi dorobic, zaproponowali prace dla mojego brata...no nie sa tacy beznadziejni!!Chociaz i tak w telefonie mam ich zapisanych jako wiedzma i wiedzmin, hehe
Zasluzyli! -
agulka > 16-06-2005, 17:50
wiedzma i wiedzimin..nie no bombowa jestes :lol: :lol: :lol:
a jakie dalsze plany po operkowaniu?? powrot do pl? -
Pati > 16-06-2005, 17:56
ponoc wraca i sie chajta :lol: -
olga > 16-06-2005, 21:39
Edyta - zlecialo, prawda???A dopiero co pojechalas do Angli...
Jak tam przed slubem??? U mnie roznie czyli spore zawirowania - jestesmy na etapie zastanawiania sie nad zmiana kosciola (sale zmienilismy to i kosciol mozemy - w ostatnim momencie...). No a tak w ogole to wszystkim zalatwianiem zajmuje sie sama, bo moj M jeszcze nie wrocil ze swojej pracy... No, ale tak to bywa.
Trzymaj sie -
E.K. > 17-06-2005, 11:41
No i stalo sie! skonczylam 26lat.Boszzzzze...Moja mama w moim wieku...na szczescie nie jestem moja mama!!! :wink: .Tak plany na pooperkowaniu to kolejno:
2005
-tydzien wakacji nad morzem polskim
-znalezc prace
-zrobic sobie prawie hollywoodzki usmiech :lol:
-zmienic mieszkanie na wieksze
-zrobic prawo jazdy
2006
-wyjsc za maz
-kontynuowac nauke j. angielskiego
Do 2010:
- sprobowac znalezc promotora do doktorata
- napisac poradnik dla kobiet dotyczacy mezczyzn
- stworzyc ksiazke kucharska w ktorej beda znajdowac sie tylko przepisy, ktore nie zajmuja dluzej niz 40 minut przygotowania
- zamienic duze mieszkanie na dom
-otworzyc tzw. wlasny biznes
No to tak po krotce, moje plany :wink:
Olga przygotowan do slubu to raczej nie mamy bo moj Misior to ciezko zeby sam cos zalatwil...musze najpierw wrocic, zeby mial kogos kto go bedzie popedzal :wink: -
Gość > 17-06-2005, 12:49
no to Edytka, wszystkiego najlepszego z okazji imienin
PS. moje 30-go :lol: -
olga > 17-06-2005, 19:23
:drink:
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
26 lat to piekny wiek...Choc jak moja przyjaciolka skonczyla kilka dni temu 25, to powiedziala, ze to sa juz ostatnie podrygi mlodosci... Straszne...