• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jedzenie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Jedzenie

• Jedzenie
  • Re: Jedzenie

agulka > 20-04-2009, 22:16

Deutsch über alles?

Hals- und Beinbruch!Viel Glück :-)

bunia_90210 > 21-04-2009, 11:50

bleee. niemiecki... I hate this! ;/

89dzoana89 > 21-04-2009, 22:36

A ja lubilam jak nauczycielke fajna mialam wtedy to na kazda lekcje przygotowana bylam i mialam 6 na koniec roku ale to bylo daaawno 8)

Klarasek > 21-04-2009, 23:22

Oj nie rozumiem o co wam chodzi Ja też zdawałam niemiecki na maturze. A na ustnym miałam do wyboru 2 możliwości. Gadać przez 10 min o genetycznie zmodyfikowanej żywności, bądź o tym czy nowe państwa Unii powinny mieć prawo głosu w parlamencie europejskim Zgadnijcie co wybrałam...

agulka > 21-04-2009, 23:33

ja bym wybrala to 2 , ale jestem studentka stosunkow miedzynarodowych ( a wczesniej w pl studiowalam politologie przez 3 lata )to akurat moja dziedzina

mamy powrot do tematu - genetycznie zmodyfikowana zywnosc

89dzoana89 > 22-04-2009, 7:57

Hahaha u nas i tak coraz czesciej tematy tak sie mieszaja ze nazwy forum nie oddaja tego co mozna w nich znalezc :mrgreen:

Johnson > 22-04-2009, 11:05

agulka,

duza jest roznica w cenach zdrowej zywnosci a takiej niezbyt ?

agulka > 22-04-2009, 11:11

wydaje mi sie jest tak, jak wszedzie - czyli jedzonkio bio jest o kilka $ drozsze, ale ogolnie jedzenie w usa za moich czasow bylo tanie. nie wiem jak jeste teraz , szczegolnie w dobie kryzysu, ale nie sadze, zeby bylo jakos wyjatkowo drozsze. w marketach sa oddzielne polki z jedzeniem bio, ale sa rowniez specjalne sklepy z bio zywnoscia- tam na pewno jest ono drozsze niz w markecie.

a taka "niezbyt" zdrowa zywnosc jest bardzo tania. a juz najtansze to sa slodycze :lol:

Johnson > 22-04-2009, 11:34

mm slodycze

mozna tam znalezc takie normalne rzeczy jak w polsce czy ich pojecie "slodyczy" jest inne?

agulka > 22-04-2009, 11:38

maja wszystko a nawet wiecej

tanie, kaloryczne i niezdrowe
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia