-
-
Re: Operki z Angli poszukiwane!!!!!!!!!
89dzoana89 > 08-01-2010, 11:31
A u mnie rok i taki awans;P
Lunax to masz tak czesto szkole?
Kurnac ja to przez to ze zaczynam w styczniu mam do wyboru tylko kurs 4 godzinny tygodniowo
No ale lepsze to niz nic
Moze za to jakas dodatkowa prace znajde -
Lunax > 08-01-2010, 12:58
Nom mam szkole od pon do pt po 2 godziny dziennie w sumie wychodzi mi 10h tygodniowo. Ale to i tak mniej godzin od poprzedniej szkoly, bo wtedy mialam na tydzien 15h.. -
lereli > 14-01-2010, 18:49
Będzie ktoś w lipcu/sierpniu w okolicach Birmngham? Bo się tam wybieram na rok do polsko-niemieckiej rodzinki. Podszkole od razu 2 języki he he. -
becia0001 > 16-01-2010, 13:50
No ja juz na miejscupowoli sie klimatyzuje w Bracknell -
blairwaldorf > 01-06-2010, 19:43
hej dziewczyny, co myślicie o rodzince naturystów? bo wracam na summer do Londka i szukam rodzinki i ci jakoś jedyni mi się na razie zaplątali, są zainteresowani i dużo płacą chyba ze względu na te gołe dupy xD no i chcieli au pair też z takimi samymi zainteresowaniami ale wiedza ze takiego szczęścia się nie miewa :lol: maja 2 dziewczynki 1,5 i 3 latka, w dodatku au pair biorą pierwszy raz...ogólnie co myślicie o tym, bo mi się trochę śmiać chce ale już naprawdę nie wiem.
bo chyba bym nie mogla przestać się gapić xD w sensie że szok taki :lol: -
Yoanna > 01-06-2010, 19:46
ja bym nie chciala widziec hostow nago :? -
zlosnica > 01-06-2010, 21:49
O matko, w życiu, haha :lol: otwartość i bezpośredniość jest ok, ale nie AŻ TAK haha :lol: -
Agnieszka0506 > 20-06-2010, 20:56
Cześć wszystkim Au Pair
Jestem tutaj świeżakiem... tzn jeszcze nie byłam AuPair, ale zamierzam zostać :wink: Od sierpnia chciałabym wyjechać do Londynu. Czy są tu jakieś dziewczyny, które wybierają się w tym okresie? Jaki jest wymagany poziom angielskiego? i czy mogłybyście mi napisać po angielsku pytania o co mam pytać rodzinkę do której pojade.
Buziole dla Was i dziękuje.
Papa
To mój email: <a href="mailto:agnieszka0506@hotmail.com">agnieszka0506@hotmail.com</a> piszcie -
karolinka > 20-06-2010, 20:58
witaj! poszperaj na forum a znajdziesz odp! w Londynie jest sporo dziewczyn z forum! -
tosia_ > 20-06-2010, 21:34
[quote name="Agnieszka0506"]Cześć wszystkim Au Pair
Jestem tutaj świeżakiem... tzn jeszcze nie byłam AuPair, ale zamierzam zostać :wink: Od sierpnia chciałabym wyjechać do Londynu. Czy są tu jakieś dziewczyny, które wybierają się w tym okresie? Jaki jest wymagany poziom angielskiego? i czy mogłybyście mi napisać po angielsku pytania o co mam pytać rodzinkę do której pojade.
Buziole dla Was i dziękuje.
Papa
To mój email: <a href="mailto:agnieszka0506@hotmail.com">agnieszka0506@hotmail.com</a> piszcie[/quote]
Ja 19 sierpnia wylatuję.
Nie ma wymaganego poziomu języka angielskiego. Ważne jest jednak, żeby potrafić się porozumieć, więc moim zdaniem komunikatywna znajomość to chyba minimum.
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=4447&st=0&sk=t&sd=a&hilit=pytania+do+host+family">viewtopic.php?f=3&t=4447&st=0&sk=t&sd=a&hilit=pytania+do+host+family</a><!-- l --> - tutaj masz stary temat z pytania do rodziny.