• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Pod nieobecnosc hostow

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Pod nieobecnosc hostow

• Pod nieobecnosc hostow
  • Re: Pod nieobecnosc hostow

evvve01 > 06-11-2013, 20:58

Foxy Lady napisał(a):Palę za winklem haha
    Hostka pali, do mnie powiedziała, że jeśli ja też, to to nie jest jej biznes, bylebym nie paliła przy dzieciach i w czasie pracy (kiedy pomagam jej z dziećmi)
    Słucham głośno muzyki
    Łażę w bieliźnie
    Jem Nutellę łyżką
    Bekam na głos!
    Raz miałam wolny dzień a pogoda była do dupy, siedziałam kompletnie sama w domu, to poczęstowałam się zasobami z ich barku

a podkradałaś coś jeszcze ? np. słodycze ?
    Ja wczoraj zjadłam dwie kinderczekoladki, które leżały w kuchni ale należały do dzieci i dokładna hostka policzyła i coś jej nie pasowało, więc musialam się przyznać :/

Foxy Lady > 10-11-2013, 21:35

Słodyczy nie kradnę, hostka pokazała mi gdzie są i powiedziała, że mogę się poczęstować Ja natomiast jestem grzeczna i bardzo rzadko to robię hehe
    Poza tym ona najczęsciej kupuje słodyczy po 3 sztuki, więc jak zjem to któreś z dzieci nie dostanie, a w dodatku oni jedzą te anyżowe czarne żelki na kilogramy! Więc słodycze to raczej kupuję we własnym zakresie. A Nutella w lodówce była

yamisouls > 10-11-2013, 21:52

Foxy Lady napisał(a):Słodyczy nie kradnę, hostka pokazała mi gdzie są i powiedziała, że mogę się poczęstować Ja natomiast jestem grzeczna i bardzo rzadko to robię hehe
    Poza tym ona najczęsciej kupuje słodyczy po 3 sztuki, więc jak zjem to któreś z dzieci nie dostanie, a w dodatku oni jedzą te anyżowe czarne żelki na kilogramy! Więc słodycze to raczej kupuję we własnym zakresie. A Nutella w lodówce była

Te czarne to chyba lukrecjowe są tak czy siak straszna ohyda, bleee Zupełnie nie rozumiem czemu są takie popularne w Skandynawii 

Foxy Lady > 10-11-2013, 22:30

Masz rację, pomyliłam się, to nie anyż a lukrecja. Co nie zmienia faktu, że smakują paskudnie. Alkohol o smaku lukrecji jest bardzo dobry, natomiast wszelkie żelki, cukierki, lizaki itd. są po prostu nie do przełknięcia jak dla mnie. I faktycznie, są tu bardzo popularne.
  • RE: Pod nieobecnosc hostow

Melkos > 02-06-2017, 12:42

Ja też nigdy nigdzie nie zaglądam, ale muszę wciąż sprzątać i PRASOWAĆ!! jak wróce do polski to już nigdy niczego nie wyprasuje!! to jest skandal
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia