-
-
Re: Romanse i historie miłosne:)
sikorkaxx > 07-04-2011, 4:00
qrwa maria, jutro sie spotykamy co nie? no a weekend balujemy -
Klarasek > 07-04-2011, 12:03
Mój chłopak to co prawda polak ale spotkany w czasie au pairkowania w Hiszpanii. I on też na pierwszym spotkaniu mnie pocałował - fakt, sceneria była sprzyjającewieczór, plaża, wino...no i jakoś tak wyszło. Nie wyrywałam się specjalnie bo...nie bardzo wiedziałam jak się zachować jak przestanie mnie całowac
No ale on mnie do łóżka zaciągać nie miał zamiaru. W każdym bądź razie w niedziele minie pół roku od tamtego wieczoru -
maria_kujpom > 08-04-2011, 5:30
Qrwa Maja przeciez wiesz ze jestem w pseudo DC ;D
a jutro spie pod wiliamsbridgem ;D -
sikorkaxx > 08-04-2011, 15:58
a tak apropo czemu marysia piszessz na tym topicu nie na temat lol
no to sie calowaliscie na 1 randce? coz wszstko zalezy od tylu faceta, moja kolezanka na pierwszymn czy drugim spotkaniu sie z gosciem przespala, a sa razem ponad rok i on chce z nia sie ozenic hehe -
Nathalie > 08-04-2011, 18:31
Jestem zdrowo powalona - mówię to oficjalnie wszem i wobec.
Mija ponad tydzień od mojej pierwszej rozmowy na skypie z Eli'm i nie mogę przestać się uśmiechać. Jak to powiedziała moja koleżanka: zaciesz 24/7. Koleś ma w sobie tyle pozytywnej energii, że mi starczy na cały dzieńGadamy całe wieczory, moja przyjaciółka jest zazdrosna( ), rodzice mówią, że się alienuję. A ja po prostu czuję taką dziwną wieź, ale nie chce się nakręcać, bo to się dzieje za szybko. Ale mimo wszystko... nie wiem. Po prostu czuję z nim fantastyczną więź -
Kachaaa > 11-04-2011, 18:10
e tam w pocalunku na 1 randce nic zlego nie widzeco innego jesli chodzi o lozko lol :twisted:
ja z moi sie pocalowalismy tez, randka haha caly dzien prawie w letnii cieplky dzionek w londynskim hyde parku lezelismy na trawie rozmawiajac o wszytskim tematow bylo tyle i nagle skad sie wzial nademna i mnie oocalowal i tak juz sie zostalo :mrgreen: -
ila > 11-04-2011, 19:08
Haha Kachaaa tak jakbym siebie słyszała, z tym że nasz pierwszy pocałunek był na drugiej randce, ale taka sama sceneria, leżeliśmy na trawce (z tym że nie w Hyde Parku) no i tak jakoś wyszło. Niedawno stuknęło nam półtora roku (ale ten czas leciiiiii). -
Klarasek > 11-04-2011, 19:42
Kachaaa to widzę, że miłość nadal kwitniejak widać "romanse" au pairskie wcale nie muszą pozostać tylko romansami -
Kachaaa > 11-04-2011, 20:34
na szczescie nie
poznalismy sie jak byla aupairHosci poznali ba nawet w weekendy mnie odwiedzac mogl rodzinke mialam spoko
a teraz ja juz tez pracuje normalnie, mieszkamy razem juz 3 miesiace wlasnie przeprowadzilismy sie na mieszkanie -studiobardzo sie cieszymy wreszcie sami nie to co pokoj :twisted: :mrgreen: -
juanita_90 > 11-04-2011, 22:34
wooo kacha ale Ci fajnie!... ja zaczynam studia od września i nie dam rady jak na razie zmienić roboty no więc lipa a mój z wojskowej pensji ciężko ciągnie ...jeżeli mi dadzą stypendium to będę się cieszyć !