-
-
Re: Irlandia przywitala dosiunie...
mloda > 11-07-2010, 20:50
JEndak w Cork) FAJNIE
Prezencik mi sie podoba. I trzymam kciuki za Twoje studia- jednak na sama geografie to nie radziala bym isc, chyba ze marzy sie Tobie praca nauczycielki. -
dosiunia > 11-07-2010, 21:07
Nauczycielki nie, mam swoje plany, chociaz praca w liceum mi odpowiadalaby jesli juz -
dosiunia > 13-07-2010, 18:38
No dosiunia dostala sie na stosunki miedzynarodowe <3 UMK Torun wita -
mloda > 13-07-2010, 18:58
congrats -
Katka > 13-07-2010, 21:11
Toooooruń.. ah ah ah!Zawsze chciałam tam pojechać i nigdy mi się nie udało... zawsze coś przed wypadło.. ostatni raz np wypadek samochodowy xD i stwierdziłam ze sobie odpuszczę na jakiś czas bo jeszcze nie przeżyję ;p
gratulacje ;D -
maria_kujpom > 14-07-2010, 16:12
Pogratuluje jeszcze tutaj. Torun jest superMoze kiedys obydwie bedziemy studentkami UMK, poki co zrezygnowalam z dziennikarstwa na rzecz hameryki. ;D
Czyli jednak mama nie pokrecila nic w rekrutacji
A jak tam irlandzkie zycie? Czekam na relacje -
dosiunia > 14-07-2010, 16:41
Tak, tylko, ze mama jszcze tam nie bylajedzie w pt a jak na razie szukamy z przyjaciolka mieszkania, pokoju, cokolwiek, ale jakos sie nie zanosi na szybkie znalezienie.
W Irlandii nudno, smutno, teskno, deszczowo. W sobote pracuje bo Clo wyjezdza a Mike w pracy, ale przynajmniej on bedzie na noc w domu. A pozniej juz Galway <3, Agat przyjezdza itd -
maria_kujpom > 14-07-2010, 17:28
Mama da rade. ;P Mieszkanie tez znajdziecie z tego co sie orientuje na gagarina jest troche ofert.
Ciesze sie, ze dajesz rade... teraz bedzie juz wogole z gorki
Ciesz sie ze w irlandii nie jest tak duszno jak w PL. ;d -
dosiunia > 14-07-2010, 20:34
A mialam taka ladna opalenizne 2tyg temu, ze mi w Polsce zazdroscili, a teraz? Ja zazdroszcze Wam. W sumie musze sie z Wami podzielic moimi obiekcjami... Bo teraz jestem w Irlandii na 4miesiace i wystarczajaco zarobie na rok mieszkania na swoim, a co bedzie za rok? Co ja wtedy zrobie? Nawet jesli wyjade na 3miesiace to kaszana, a w Polsce tyle nie zarobie, oja oja, zaczynam sie bac. Wogole sie boje, ze nie poradze sobie na studiach i takie tam, ale tym na razie najmniej sie przejmuje.. -
maria_kujpom > 14-07-2010, 21:55
Zazdroscic nie ma czego, nie ma czym oddychac.!
Nie chce Cie dolowac, ale trzeba tez pomyslec o fakcie ze maga byc poprawki a one zwykle we wrzesniu, jaki z tego wniosek? Musisz sie spiac. Rade sobie dasz, jak sie zepniesz.
W trzy miesiace tez troche zarobisz.! Nie bój żaaaby