• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Irlandia przywitala dosiunie...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Irlandia przywitala dosiunie...

• Irlandia przywitala dosiunie...
  • Re: Irlandia przywitala dosiunie...

mloda > 11-07-2010, 20:50

JEndak w Cork ) FAJNIE

Prezencik mi sie podoba. I trzymam kciuki za Twoje studia- jednak na sama geografie to nie radziala bym isc, chyba ze marzy sie Tobie praca nauczycielki.

dosiunia > 11-07-2010, 21:07

Nauczycielki nie, mam swoje plany, chociaz praca w liceum mi odpowiadalaby jesli juz

dosiunia > 13-07-2010, 18:38

No dosiunia dostala sie na stosunki miedzynarodowe <3 UMK Torun wita

mloda > 13-07-2010, 18:58

congrats

Katka > 13-07-2010, 21:11

Toooooruń.. ah ah ah! Zawsze chciałam tam pojechać i nigdy mi się nie udało... zawsze coś przed wypadło.. ostatni raz np wypadek samochodowy xD i stwierdziłam ze sobie odpuszczę na jakiś czas bo jeszcze nie przeżyję ;p

gratulacje ;D

maria_kujpom > 14-07-2010, 16:12

Pogratuluje jeszcze tutaj. Torun jest super Moze kiedys obydwie bedziemy studentkami UMK, poki co zrezygnowalam z dziennikarstwa na rzecz hameryki. ;D

Czyli jednak mama nie pokrecila nic w rekrutacji

A jak tam irlandzkie zycie? Czekam na relacje

dosiunia > 14-07-2010, 16:41

Tak, tylko, ze mama jszcze tam nie byla jedzie w pt a jak na razie szukamy z przyjaciolka mieszkania, pokoju, cokolwiek, ale jakos sie nie zanosi na szybkie znalezienie.

W Irlandii nudno, smutno, teskno, deszczowo. W sobote pracuje bo Clo wyjezdza a Mike w pracy, ale przynajmniej on bedzie na noc w domu. A pozniej juz Galway <3, Agat przyjezdza itd

maria_kujpom > 14-07-2010, 17:28

Mama da rade. ;P Mieszkanie tez znajdziecie z tego co sie orientuje na gagarina jest troche ofert.

Ciesze sie, ze dajesz rade... teraz bedzie juz wogole z gorki

Ciesz sie ze w irlandii nie jest tak duszno jak w PL. ;d

dosiunia > 14-07-2010, 20:34

A mialam taka ladna opalenizne 2tyg temu, ze mi w Polsce zazdroscili, a teraz? Ja zazdroszcze Wam. W sumie musze sie z Wami podzielic moimi obiekcjami... Bo teraz jestem w Irlandii na 4miesiace i wystarczajaco zarobie na rok mieszkania na swoim, a co bedzie za rok? Co ja wtedy zrobie? Nawet jesli wyjade na 3miesiace to kaszana, a w Polsce tyle nie zarobie, oja oja, zaczynam sie bac. Wogole sie boje, ze nie poradze sobie na studiach i takie tam, ale tym na razie najmniej sie przejmuje..

maria_kujpom > 14-07-2010, 21:55

Zazdroscic nie ma czego, nie ma czym oddychac.!

Nie chce Cie dolowac, ale trzeba tez pomyslec o fakcie ze maga byc poprawki a one zwykle we wrzesniu, jaki z tego wniosek? Musisz sie spiac. Rade sobie dasz, jak sie zepniesz.

W trzy miesiace tez troche zarobisz.! Nie bój żaaaby
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia