• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Aupair world.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Aupair world.

• Aupair world.
  • Re: Aupair world.

MagdaLena7 > 12-05-2011, 15:36

ja tak miałam ale radzę zmienic maila, np. na yahoo albo gmail

Insula > 12-05-2011, 15:37

[quote name="LINKA1"]HEJ WSZYSTKIM.. może wy tak coś takiego miałyście?

Sprawa wygląda tak że po znalezieniu rodziny na aupair world i oczywiście po zaakceptowaniu wzajemnym przychodzi czas na pierwszego e-maila...no i tu zaczynają się schody..bo słuchajcie wysyłam już nie wiem do ilu rodzin i żadna mi nie odp..ja rozumiem że nie każda odp ..(nie jestem przewrażliwiona) ..ale czy nasze polskie skrzynki z adresami nie wchodzą im tam czasem jako spam?..wiecie o co mi chodzi...i mam pewność że ja wysłałam dobrze bo mam odhaczone z wysłanych więc jest wszystko ok...dodam że mam skrzynkę na onet ..czyli <a href="mailto:...@onet.pl">...@onet.pl</a>, ..itp itp... czy wy też tak miałyście? ...kurde za nim wejdę ewentualnie z tym tematem na forum ogólne chciałam do was najpierw się zgłosić może wy coś poradzicie? bo to straszny problem dla mnie dzięki[/quote]

też mam na onet.pl i zazwyczaj wrzuca mi wiadomości do SPAMu od osób z US, ale jak już chociaż raz odpiszę to wszystko wraca do normy i mam to w normalnych wiadomościach

LINKA1 > 12-05-2011, 15:41

no tak zgodzę się ja to mogę ślęczeć i wypatrywać czy coś mi weszło ..ale ja pierwsza pisałam e-maila i ja widzę to tak że oni nie widzą też ich bo wrzuca do spamu....czy macie jakieś inne zdanie .. rade? no powiem wam że jestem rozpaczano tym ...może skrzynkę zmienić?

LINKA1 > 12-05-2011, 15:42

[quote name="MagdaLena7"]ja tak miałam ale radzę zmienic maila, np. na yahoo albo gmail[/quote]

chyba będzie trzeba tak zrobić...a Interia ..nie wiecie czy przeszłaby?

Insula > 12-05-2011, 16:20

ciężka sprawa ;/ też miałam obawy jak napisałam do HF pierwsza i na szczęście odpisali, sama jestem aktualnie na etapie zmieniania maila(na gmail), ale mam tam za dużo ważnych rzeczy i muszę to robić powoli, żeby nie zostać bez cennych informacji

LINKA1 > 12-05-2011, 16:40

czyli jeśli dobrze rozumiem generalnie trzeba zmienić na jąkaś zagraniczną skrzynkę ..dzięki laski...jakbyście coś jeszcze wiedziały w tym temacie to piszcie...ja chyba wejdę w takim razie na yahoo..chyba że macie jakąś lepszą?

dosiunia > 12-05-2011, 17:40

hm nigdy się nad tym nie zastanawiałam... bo mam mejla na gmailu, ale myślę, że coś w tym może być. Lepiej założyć konto na bardziej 'międzynarodowym' portalu jak wlaśnie gmail, hotmail czy yahoo

Sake > 12-05-2011, 18:03

Z mojej strony polecam GMAIL.COM

Istnieje możliwość połączenia go z twoim obecnym kontem tak, że na gmaila będziesz dostawać wiadomości z onetu.

chouanne > 14-05-2011, 17:58

cześć dziewczyny, prosze powiedzcie mi jak wykupić ten pakiet na au pair world. net gdzie jest numer konta ktorego ja nie moge znależć :/

dziekuje za pomoc!

z_t > 14-05-2011, 18:26

hej mi zablokowali konto nie wiem czemu pisze, ze za dużo razy wpisywałam informacje w nie te pola :| o co chodzi
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia