• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

HappyAuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• HappyAuPair

• HappyAuPair
  • Re: HappyAuPair

au pair_ala > 20-11-2010, 11:37

No to super, że masz rodzinkę, ja osobiście nie znam nikogo ktos mieszka blisko Ciebie i nie sądzę, że są tutaj jakieś au pair z Manchesteru bo najczęście dziewczyny wybierają Londyn lub okolice. Pozdrawiam i powodzenia

maxim > 25-11-2010, 13:12

no masz racje w sumie to chyba nie ma za dużo osób. Ale no nic może kogoś poznań na miejsc. Wylatuję już za kilka dni więc jestem troszkę zdenerwowana a zarazem szczęśliwa Zobaczymy na miejscu:-)

martynia_1993 > 25-11-2010, 22:44

Hej dziewczyny, bardzo mnie zachęciłyście i tez zdecydowałam się na wyjazd. Co powiecie o biurze happyaupair? U mnie sytuacja wygląda gorzej, bo mogłabym wyjechać tylko na okres wakacji - szkoła ...

maxim > 27-11-2010, 12:05

hej ja jestem bardzo zadowolona z biura:-) Pani, która tam parcuje pomagała mi na każdym kroku, a miałam bardzo bużo pytań, wątpliwości itd. także jest ok

martynia_1993 > 27-11-2010, 13:00

a wyjeżdzala ktoras z Was na okres wakacji?

au pair_ala > 30-11-2010, 14:20

[quote name="martynia_1993"]a wyjeżdzala ktoras z Was na okres wakacji?[/quote]

u nich na stronie jest fajna recenzja z pobytu wakacyjnego http://happyaupair.pl/dlaczego.html

alunia183 > 10-12-2010, 15:53

Witam. Chcialabym pojechac w tym roku do Anglii na rok. Od sierpnia. Zastanawiam sie nad biurem happy aupair.

Czy ktoś z was korzystał z tego biura?? Jesli tak to prosilabym opinie.

Z gory dziekuje!

WhiteDove > 10-12-2010, 21:17

[quote name="alunia183"]Witam. Chcialabym pojechac w tym roku do Anglii na rok. Od sierpnia. Zastanawiam sie nad biurem happy aupair.

Czy ktoś z was korzystał z tego biura?? Jesli tak to prosilabym opinie.

Z gory dziekuje! [/quote]

Byłam w takiej samnej sytuacji w sierpniu, do anglii na rok i chcialam jecgac z happyaupair

A i jesli mogę Ci poradzic coś, to jedź na własna rękę! Do europy na prawde sie nie opłaca z biurem...

au pair_ala > 11-12-2010, 23:12

A ja powiem tak, z biura korzytsałam i jest ok.. Ja też chciałam wyjechać na własną rękę potem z biurem potem na własną rękę....ale w koncu wyjechałam z biurem i trafiłam na fajną rodzinkę. Moim zdaniem jednak przez biuro jest pewniej :mrgreen:

WhiteDove > 12-12-2010, 2:29

[quote name="au pair_ala"]A ja powiem tak, z biura korzytsałam i jest ok.. Ja też chciałam wyjechać na własną rękę potem z biurem potem na własną rękę....ale w koncu wyjechałam z biurem i trafiłam na fajną rodzinkę. Moim zdaniem jednak przez biuro jest pewniej :mrgreen:[/quote]

Ale, że tak spytam: w jakim sensie pewniej?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia