• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

moje rozterki

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• moje rozterki

• moje rozterki
  • Re: moje rozterki

nina15 > 04-11-2009, 18:52

może ma problemy z jelitami :mrgreen:

inteligencja prawnicza? coś o tym wiem :mrgreen: moj kumpel cały czas pierdział nam w mieszkaniu ..syn prawników oooo. żadna inteligencja nic nie poradzi na zew natury

ell > 04-11-2009, 18:54

[quote name="nina15"] żadna inteligencja nic nie poradzi na zew natury [/quote]

dobre hehe...

carly15 > 04-11-2009, 22:15

no co Ty w twarz? chyba zartujesz? o ja pierdziele ja bym chyba nie wiem... bleeeee ja zaczynam juz sie przyzwyczajac do hosta heh pierdzi beka i co mu poradze?... nie jest prawnikiem ale naprawia ciezarowki wiec wybaczam mu :-)

Zrobilam dzisiaj pierogi nawet im smakowaly choc host tak jakby wybrzydzał... on woli czekolade zjadl w ciagu kilku nocy dwa pudelka czekoladek ktore hostka kupila na swieta .... (swinia) hehe

Ogolnie dzien byl taki sobie rano maly dal popalic hostce bo ona teraz pracuje wieczorami przy swoim kompie i malo spala a maly byl taaakie niegrzeczny dobrze ze sama nie bylam. Ale jeszcze jutro i w piatek jade do brata tzn hostka jedzie do livepoolu do rodziny i podrzuci mnie do brata i w pon mnie odbierze ;] troche przerwy od nich na szczescie

Ewelina88 > 04-11-2009, 23:07

Nom w twarz, jak wchodziłam po schodach za nim ha ha i bleee!

carly15 > 04-11-2009, 23:17

trzeba bylo cos powiedziec kurde ;/ tak sie nie robi juz totalne hamstwo .... fuuuuuuuuuuuuuuuuj wspolczuje

Ewelina88 > 05-11-2009, 1:21

No, ale głupio by mi było coś powiedzieć... ha ha

"Ej! Możesz nie pierdzieć na ludzi chłopcze!!!" ha ha

carly15 > 06-11-2009, 16:20

no racja hehe ;-)

Ja wlasnie jestem na dlugim weekendzie u brata i jego dziewczyny w Warwickshire ;-) hostka rano z malym jechala do Liverpoolu do rodzinki i zostaje do poniedzialku i mnie pozwiozla ;-) od trzech tygodni tylko ciagle po angielsku i angielsku wszystko... juz mnie to troche zmeczylo... ale wreszcie nawet polska tv i golabki polskie ;] hehe teraz czekam az brat wroci z pracy i ogladam pierwsza milosc :-)

Ewelina88 > 07-11-2009, 12:21

To aż tak brakuje Ci języka polskiego? Pewnie tak trochę dziwnie się przestawić, ale ja właśnie tego nie mogę się doczekać. Miłego spędzenia czasu z bratem

carly15 > 12-11-2009, 13:58

no kurcze juz nie moge.... musze to napisac hehe ale boski chlopak robi remont u nas poprostu bym go nie wiem... zamknela tylko dla siebie dobrze ze tylko dzisiaj jeszcze bo jakby byl jutro to chyba bym go zwiazala zeby miec go tylko dla siebie ;] mmmm (dobra nie rozmarzaj sie!!)

narazie jakos leci jeszcze dzisiaj i jutro i weekend free ;-).... ale taka randka by mi sie przydala na weekendzie no dobra juz przestaje... ale wiecie jak to jest sama w domu z silnym, spoconym przystojnym robotnikiem boze ide wziasc zimny prysznic...

karolinka > 12-11-2009, 14:42

haha ;D spocony robotnik powiadasz..;D haha mowilam ci, trzeba bylo do niego zagadac a zrobilas sie dla niego na bostwo?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia