• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Epsom

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Epsom

• Epsom
  • Re: Epsom

Adderall > 27-08-2011, 0:26

Pójdziesz z koleżanką na kawę, ona będzie piła, a Ty tylko będziesz na nią patrzeć?

sylwiaQ > 27-08-2011, 0:28

Nie napisałam nic o kawie, zresztą nie przepadam za kawą

piję jak już mam taką potrzebę

blackberry1 > 27-08-2011, 0:38

A z resztą trochę km mamy do siebie.. ;P No i ja też raczej oszczędna ^^

Adderall > 27-08-2011, 2:27

To był tylko przykład.

Ash > 27-08-2011, 10:59

Ja też nie lubię kawy ale te ze starbucksa smakują mi strasznie ;d poza tym mają różne smakowe, mrożone, nie mrożone, z bitą śmietaną, gorąca czekolada i inne ;d

Skoro zakładacie, że będziecie oszczędzać - ok może wam się to uda. Ale ja wiem jedno, gdy poznałam tutaj moją koleżankę to dopiero wtedy się zaczęło. Ciągle gdzieś jakieś wypady itp. Kasa uciekała bardzo szybko. No ale dodam również, że mimo tego kupiłam sobie lapka za kieszonkowe, aparat cyfrowy itp. Chociaż to było chyba za kasę zanim poznałam Justynę haha ;d Jeśli nie ma się znajomych zdecydowanie łatwiej się oszczędza, ale wtedy jest się w sumie uduiponym w domu hostów, co jest irytujące, męczące itp. Nawet jeśli się ma wspaniałą rodzinkę.

Poza tym jak zapisałam się tam na kurs tam też poznałam kilka fajnych osób i np. zawsze po lekcjach szliśmy właśnie na kawę. No ale dobra gadam nie na temat ;d

ja jestem w okolicach kingston jak coś ;d

clio > 27-08-2011, 11:15

Ash, miałabyś ochotę wyskoczyć kiedyś na kawkę czy do kina? Ja nie jestem oszczędna, i kawę lubię, szczególnie ze starbucksa I też mam nie daleko do Kingston

Ash > 27-08-2011, 11:34

o ja dziś będę na zakupach wanna meet?

clio > 27-08-2011, 11:42

dzisiaj mnie hosci uszczesliwili babysittingiem last minute, a do domu wrocilam po 8 rano, takze musze swoje odespac ale spotkajmy sie w najblizszym czasie, bo mi sie znajomi rozjezdzaja do domow w zastraszajacym tempie i czuje ze mnie czeka smutny los samotnika.

Ash > 27-08-2011, 11:44

spoko

tosia_ > 27-08-2011, 18:20

[quote name="sylwiaQ"]Do kina nie pójdę bo nie znam angielskiego więc po co... (...)[/quote]

A jak sie chcesz nauczyc angielskiego? Poprzez siedzenie w domu z polska rodzina i spotykanie sie z polskim au-pairkami? :roll:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna