-
-
Re: Coś trzeba zmienić :)
aaleeksaandraa > 26-08-2009, 21:57
Rozmawialam z rodzinką - dziś zawiadomią agencję, że mamy match.
Termin ustaliliśmy na 19 października
Super mi się z nimi rozmawiałośmiechu było co nie miara najwięcej jak zaczęłam hostowi tłumaczyć jakimi drogami jeździłam, a on pytał tylko którą stroną ulicy jeździmy w Polsce
Znaleźli mi już Polkę - Baszięmiło że będzie ktoś, kto mówi po polsku w okolicy -
aaleeksaandraa > 26-08-2009, 21:57
Nie spodziewalam się, że w 7 dni po uruchomieniu au pair roomu będę miala rodzinę -
dominikan@ > 26-08-2009, 21:58
Ja już nie wierze w te rozmowy z rodziną. Moja rodzina tak pięknie pisała że kiedy ja będe się zajmowała dziećmi to dzieci wiedzą ze ja jestem in charge. Ze rodzice niby bedą mnie wspierać w moich decyzjach. Że oczekują żebym trzymała dyscypline. Że niby mała wie jakie są zasady i że jeśli się zle zachowuje to przypominają jej że ma ich przestrzega a po kilku ostrzeżeniach dają jej timeout ( now łasnie co to znaczy kilku po 100?). Wszytsko to co tak pieknie pisali totalnie nie ma nic to rzeczywistości. To mala rzadzi w domu a my skaczemy wokół niej jak ona nam zagra. Nie wiem po co takie bzdury wypisywali !!! Czasem czuje sie tu jak w cyrku! To dziecko ma taki charakterek że hoho. -
aaleeksaandraa > 26-08-2009, 22:00
Ja wiem, że nie będzie nawet w połowie tak fajnie jak sobie myślę :twisted:
Ale mam nadzieję, że będzie chociaż znośnie
Jest na forum ktoś z Seattle? -
kamildzianka > 26-08-2009, 22:02
A dlaczego tak pozno lecisz? NIe chcesz we wrzesniu?
Dominikana - oni zawsze tak pierdola w tych listach, chyba sami siebie oszukuja, bo to tak ladnie sie czyta, ze dziecko "ulozone, zna zasady, jestesmy konsekwentni", a gdy sie widzi to na wlasne oczy, to wychodzi szydlo z worka. -
aaleeksaandraa > 26-08-2009, 22:04
Bo mam obronę licencjatu
Też chcialabym szybciej ale cóż... co się odwleczeto mam nadzieję nie uciecze -
karolinka > 26-08-2009, 22:18
moje gratulacjekolejna szczesliweie wyrusza do USA
rodziny zawsze koloryzuja rzeczywistosc, zeby znalezc jakas operke.. -
PawelAuPair > 26-08-2009, 22:21
Gratulacje! To teraz zabieraj się za listę rzeczy do zabrania i zacznij odliczać dni! Gdybym trafił do Seattle to koniecznie skoczyłbym na weekend na AlaskęStosunkowo stamtąd lot będzie najkrótszy... -
PawelAuPair > 26-08-2009, 22:22
[quote name="karolinka"]moje gratulacjekolejna szczesliweie wyrusza do USA
rodziny zawsze koloryzuja rzeczywistosc, zeby znalezc jakas operke..[/quote]
My też czasem koloryzujemy, ale nie tak jak oni -
karolinka > 26-08-2009, 22:27
haha to juz swoja droga